SEGRE

VOLEIBOL PRIMERA DIVISIÓ

El Balàfia obté una important victòria

Un jugador del Balàfia remata davant l’oposició d’un rival.

Un jugador del Balàfia remata davant l’oposició d’un rival.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Balàfia Vòlei va aconseguir ahir una importantíssima victòria (3-0) davant del CV Sant Martí, rival directe dels lleidatans, que avancen en la classificació després de quatre jornades de campionat.

El conjunt dirigit per Jordi Martínez va jugar un gran partit en tots els aspectes. Sense desconnexions durant cap tram del partit, forts en la defensa i en el contraatac i bé en la recepció, un dels punts febles dels barcelonins en altres partits.

Els lleidatans van sortir molt endollats a la pista i ràpidament van agafar una renda que els va permetre no haver de patir per emportar-se el primer set (25-19). En el segon, el Balàfia va cometre alguns errors no forçats a l’inici i el parcial es va mantenir igualat fins a l’equador. A partir d’allà va tornar a agafar les regnes del joc fins a imposar-se 25-18. En el tercer període, el tècnic del Balàfia va fer alguns canvis que no van afectar el rendiment de l’equip. Al contrari, els locals, amb molta intensitat, es van imposar amb gran facilitat (25-15).

El cap de setmana que ve, el Balàfia Vòlei visitarà la pista del FC Barcelona, al Parc Esportiu del Llobregat.

tracking