HANDBOL DIVISIÓ D?HONOR PLATA

L’Associació venç a Alacant i s’assenta a la part alta de la taula

La fèrria defensa i els gols de Nana, claus

Irina Pop va ser una de les destacades en atac.

L’Associació Lleidatana continua amb el seu magnífic estat de forma i ahir va assaltar la difícil pista de l’Agustins Alacant (28-32). Amb aquesta victòria, l’equip segueix tercer i suma deu punts, vuit per sobre dels llocs de descens.

La victòria va ser de gran mèrit, no només per l’entitat del rival, molt fort a la seua pista, sinó també per les nou baixes que tenien ahir les lleidatanes. Com es preveia, la igualtat va ser la nota predominant a la primera meitat, amb intercanvi de gols i possessions llargues. Al descans, l’Associació dominava per la mínima (13-14).

A la represa, tot va canviar. Les blaves van pujar una marxa en defensa i van començar a distanciar-se en el marcador. Va destacar també l’actuació de la portera Olga, que va acabar per trasbalsar les valencianes, que van fallar quatre penals en 20 minuts. Les lleidatanes van arribar a agafar una renda de vuit gols (17-25, min.44). Tanmateix, les locals no van llançar la tovallola i en els últims minuts van ser capaces d’atansar-se en el marcador (27-30, min.56). Un temps mort demanat per Miroslav Vujasinovic va resultar crucial per tallar qualsevol reacció alacantina. L’Associació va tornar a defensar amb ordre i va ser capaç de superar la defensa pressionant de l’Agustins (28-32). Dels 32 gols, 12 van ser obra de Jennyfer Nana.

Dissabte vinent, bona pedra de toc per a les lleidatanes, que rebran el líder Eldenc a l’Onze de Setembre.