EL MILLOREL PITJOR

El Tàrrega brilla a Mollerussa

Els de l’Urgell mostren el seu gran estat de forma en un bon partit dels dos conjunts || El Mollerussa, que va alinear tres juvenils, continua acusant les baixes d’algun dels seus titulars

Un jugador del Mollerussa pugna amb dos rivals per obtenir el control de la pilota a prop de la banda en una acció del partit.

El Mollerussa i el Tàrrega van jugar un bon partit en el qual els dos equips van tenir les seues opcions, però en què van acabar imposant-se els visitants (2-5), potser amb un resultat massa voluminós encara que amb total mereixement, vist el seu bon estat de forma. El matx va començar amb els típics temptejos i precaucions entre els dos conjunts, que van durar poc. Al minut 6, una jugada del Tàrrega per la banda va acabar en una bona centrada a l’àrea i Jony, un autèntic estilet ahir i autor de tres gols, va rematar de cap amb encert per batre per primera vegada Joel. Tres minuts després, el Mollerussa va respondre i Raya, amb un fort xut des de la frontal, aconseguia el gol de l’empat (1-1). La igualtat en el marcador va durar poc, perquè en el minut 17 novament Jony es va plantar davant de la porteria mollerussenca i va tornar a batre-la per establir l’1-2. Després del mogut inici, el partit va entrar en un període de relativa calma. Però també aquesta calma va tenir poca durada, perquè en el minut 28 una clara demolició de Monfort a l’àrea del Tàrrega va ser ignorada per l’àrbitre, que no va voler assenyalar el punt de penal. Per a súmmum per als locals, en una de les jugades següents, el Tàrrega va ampliar l’avantatge en el marcador per mediació de Marc, que culminava una bona jugada de conjunt per marcar l’1-3. Aquestes dos accions van enlletgir una mica el partit als locals, que veien poc premiat el bon joc que estaven realitzant. Amb el resultat d’1-3 es va arribar al descans. Ja a la segona meitat, els homes d’Edu March van continuar intentant atansar-se amb perill als voltants de la porteria defensada per Ribera. En una d’aquestes accions va arribar el 2-3 per mediació de Raya. Amb el Tàrrega a un sol gol i amb mitja hora al davant en el marcador, el Mollerussa va collar a fons per aconseguir l’empat, però a deu minuts del final, Jorba va definir bé davant de Joel i va posar el 2-4 que ja va semblar definitiu. I només dos minuts després, amb tot decidit, Jony va arredonir el seu compte personal i el del seu equip, va aconseguir el seu tercer gol i va sentenciar de manera definitiva el xoc.

Amb aquest resultat, el Mollerussa cau fins a la vuitena posició de la taula, on se situa amb 13 punts. Per la seua part, el Tàrrega segueix a la tercera plaça, amb 20 punts, a 2 del Borges i a 4 del líder, el Solsona.