SEGRE

TENIS FORMACIÓ

La Catalana obre un centre a Lleida per a les millors promeses

És el sisè que posa en marxa a Catalunya

A la imatge, alguns dels jugadors de Lleida que formen part d’aquest centre de referència.

A la imatge, alguns dels jugadors de Lleida que formen part d’aquest centre de referència.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Federació Catalana de Tennis ha posat en marxa a Lleida un Centre de Referència, que aglutina les millors promeses de la província. Sota les ordres del director tècnic provincial, Marc Iván Rodríguez, acompanyat del preparador físic Pedro Álvarez, estaran entrenant-se durant aquesta temporada onze jugadors, tots ells nascuts entre els anys 2002 i 2006.

En la categoria femenina hi seran Núria Pérez i Clàudia Puigdevall (CT Lleida), Claudia Borbón (CN Lleida) i Paula Arcarons (Sícoris Club), i pel que fa a la masculina Emili Elias, Odei García i Víctor Almarza (Sícoris Club), Jan Rubio (CT Urgell), Albert Pedrico (CN Lleida), Sergi Viles (CT Mollerussa) i Àlex Oran (CT Lleida).

Nascuts entre el 2002 i el 2006 i pertanyents al Sícoris, CT Lleida, CT Urgell, CN Lleida i CT Mollerussa

En aquest sentit, els Centres de Referència de la Catalana donen un servei d’entrenament i assessorament tècnic als jugadors que estan en formació més destacats dels clubs, en aquest cas de Lleida, en diferents grups i dies.

L’objectiu final és potenciar el nivell dels millors jugadors en formació treballant de forma conjunta amb els seus clubs. Els entrenaments es porten a terme un dia a la setmana, amb metodologies de treball integrades i fent incís en els components tàctic, mental i físic.

A més a més, el responsable de cada centre s’encarrega d’emetre un informe periòdic als tècnics del jugador.

Amb el de Lleida, ubicat a les instal·lacions de la Federació a la Caparrella, la Catalana ja compta amb sis centres de referència. Els altres estan operatius a Girona (CT d’Aro, CT Banyoles, ZEM La Devesa i GEIEG), Baix Llobregat (CETE Cornellà), Maresme (Tennis Mora), Vallès Occidental (CT Sabadell i Penya Arlequinada) i Tarragona (Set Cambrils i CT Reus Monterols).

tracking