Karim Benzema i Jakub Rzezniczak, en una acció del partit disputat en un estadi totalment buit.

El modest Legia va treure els colors al vigent campió d’Europa, un Reial Madrid desconegut que es va encomanar del gèlid ambient d’un matx a porta tancada, per deixar escapar dos gols d’avantatge i acabar empatant un partit de descontrol en l’últim sospir gràcies a un gol de Mateo Kovacic (3-3). Tots els condicionants de l’encontre a Varsòvia el convertien en un duel estrany. Fred, sense públic, enorme diferència de nivell. Mantenir la concentració no va ser senzill per als jugadors del Reial Madrid, que per moments van sentir que jugaven més un partit d’entrenament que de Champions i ho van acabar pagant. Pretenia golejar Zidane, amb la calculadora en la lluita pel liderat de grup amb el Borussia Dortmund, i com que era irrefrenable ja l’empenta de Morata va inventar una cosa nova per no asseure Benzema a la banqueta. El del planter i la BBC junts, un 4-4-2 només sostingut defensivament per Kroos i Kovacic. Va renunciar a l’equilibri i es va estavellar. I això que no va haver-hi temps de veure com es trobaven en un dia tan estrany, quan Bale va firmar el primer als 55 segons, el gol més ràpid de la història del club a la Champions. Res feia pensar que, al terreny on el Dortmund en va marcar sis, el Madrid no es passegés. I així va semblar quan Benzema va elevar el compte a la mitja hora.

El Legia va avisar amb un gol abans del descans (1-2), però l’enfonsament blanc va arribar amb una falta d’actitud a la segona meitat. Radovic es va aprofitar de la passivitat de la defensa madridista per empatar. La sorpresa va saltar quan Moulin va anotar el 3-2, culminant la remuntada a set minuts del final. No obstant, Kovacic va evitar la desfeta, al segellar l’empat final.