SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Piqué i Alba, baixes per a Sevilla

No estaran recuperats per al partit de diumenge davant l’equip de Sampaoli, que ho ha guanyat tot com a local || Tampoc estaran a disposició de Lopetegui per als encontres de la selecció

La plantilla del Barça va tornar ahir als entrenaments després de la derrota de dimarts a Manchester.

La plantilla del Barça va tornar ahir als entrenaments després de la derrota de dimarts a Manchester.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La defensa del Barça seguirà en quadre per al partit que els blaugranes disputaran diumenge (20.45, Movistar Partidazo) al complicat camp del Sevilla. Ni Piqué ni Jordi Alba, que tampoc van ser presents dimarts passat en la derrota contra el City a la Lliga de Campions, no estaran recuperats per al partit de Lliga davant de l’equip de Sampaoli, que fins ara compta per victòries tots els seus partits com a local (cinc en competició de lliga i dos en Champions). Malgrat que es van establir tres setmanes de marge per a la seua tornada, el cos tècnic blaugrana confiava a poder recuperar Piqué per al partit a Manchester, encara que finalment no va poder ser-hi ni tampoc serà a Sevilla, ja que no es vol forçar el central fins que no estigui recuperat al cent per cent de l’esquinç de turmell. Mentrestant, Jordi Alba, amb una elongació al bíceps femoral de la cama esquerra, tampoc no estarà a punt per enfrontar-se al conjunt sevillista diumenge, malgrat que s’han complert les dos setmanes de baixa previstes. D’aquesta forma, Luis Enrique haurà de tornar a prescindir de dos titulars indiscutibles al Sánchez Pizjuán, on el Sevilla ha anotat 17 gols en 7 partits oficials.

Al no tenir l’alta mèdica, els dos defenses del Barça tampoc estaran a disposició de Julen Lopetegui per als dos partits de la selecció espanyola previstos per a aquest mes i per als quals es farà avui la convocatòria. Espanya juga el dissabte dia 12 a Granada davant la selecció de Macedònia, en un partit de classificació per al Mundial del 2018, i el dimecres 15 un amistós contra Anglaterra a l’estadi de Wembley.

tracking