SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Quatre aspirants a The Best

Messi, Iniesta, Suárez i Neymar estan a la llista de vint-i-tres candidats al premi que atorga la FIFA al millor futbolista || Cristiano Ronaldo i quatre més del Madrid, també opten a la distinció

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Leo Messi, Andrés Iniesta, Luis Suárez i Neymar són els quatre representants del Barcelona a la llista de candidats al premi The Best, que la FIFA va donar a conèixer ahir i que serà atorgat el proper 9 de gener del 2017 en una gala a Zuric. Messi, favorit al premi, a més de tenir com a rivals els seus companys d’equip, rivalitzarà una vegada més amb Cristiano Ronaldo. Tant un com l’altre tornen a liderar la llista d’aspirants a millor jugador de l’any de la FIFA, que en aquesta edició es denomina The Best al separar-se de la Pilota d’Or que concedeix la publicació francesa France Football.

Messi ha guanyat cinc vegades el guardó de millor jugador mundial de l’any i Cristiano en tres ocasions.En la relació hi ha deu jugadors de LaLiga. A més dels quatre blaugranes hi ha els madridistes Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Toni Kroos, Luka Modric i Sergio Ramos i l’atlètic Antoine Griezmann.

De la Premier anglesa figuren els jugadors del Manchester City Sergio Kun Agüero i Kevin de Bruyne; Zlatan Ibrahimovic i Paul Pogba, del United; N’Golo Kanté, Jamie Vardy i Riyad Mahrez, del Leicester; Dimitri Payet, del West Ham; i Mesut Ozil i Alexis Sánchez, de l’Arsenal.Així mateix hi ha el veterà porter de la Juventus Gianluigi Buffon, i els jugadors del Bayern de Munic Manuel Neuer i Robert Lewandowski.

La llista definitiva dels tres finalistes de cada categoria s’anunciarà el 2 de desembre, així com els candidats al Premi Puskas al millor gol i el de l’afició. Luis Enrique opta al premi de millor entrenador.

tracking