SEGRE

TENIS SEGONA NACIONAL

El CT Lleida es queda a les portes de pujar a Primera

Va caure ahir contra l’Stadium Casablanca després de fer història en el tenis lleidatà

Equip del Club Tennis Lleida, que ahir va competir a les instal·lacions de l’Stadium Casablanca.

Equip del Club Tennis Lleida, que ahir va competir a les instal·lacions de l’Stadium Casablanca.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’equip masculí absolut del Club Tennis Lleida es va quedar ahir a les portes de l’ascens a la màxima categoria del tenis estatal, la Primera divisió. Aconseguir-ho hauria estat un èxit històric del tenis lleidatà, ja que en aquesta categoria mai hi ha hagut un club de Lleida i hi juguen els vuit millors d’Espanya, que compten a les seues files amb els jugadors habituals del circuit ATP, com Nico Almagro, Marcel Granollers o Albert Ramos, entre d’altres. De tota manera, el CT Lleida ja ha fet història havent-se classificat per a la fase final, ja que mai un club lleidatà havia estat tan a prop d’ascendir a Primera. Ahir va ser derrotat a Saragossa per l’Stadium Casablanca, que va vèncer 4-1 els lleidatans i que avui es jugarà l’ascens davant del Club de Tenis Fadura, de Getxo.

“Fa dos anys ja vam fer història al pujar de Tercera a Segona Nacional i aquest any hem fet un pas més al classificar-nos per a la fase d’ascens, on mai havia estat un club lleidatà”, recorda l’entrenador de l’equip, Kike Huelin.

El CT Lleida es va classificar per a aquesta fase al quedar primer del seu grup en la ronda anterior, que es va disputar a les mateixes instal·lacions del club, on van superar el Gijón i l’Internacional de Madrid.

Huelin elogiava ahir el paper dels jugadors. “Hi hem anat sense alguns dels titulars, ja que alguns per motius laborals no han pogut desplaçar-se” i va recordar que l’actuació lleidatana té un valor afegit perquè “els nostres són els únics jugadors d’aquesta categoria que no cobren. Tots els altres equips

fitxen

. Està clar que amb diners podríem pujar, però hem demostrat que hi ha potencial a Lleida”.

L’únic punt d’ahir el va sumar Pablo Irigaray, mentre que la resta de jugadors del CT Lleida van ser Pep Canyadell, Néstor Giribet, Ramon Vilaltella i Roger Xavier Lera.

Quant al futur de l’equip, el tècnic es mostra optimista. “Hem demostrat que estem treballant bé, hi ha potencial i la pròxima temporada ho tornarem a intentar” i afegeix que “per mantenir-nos a Segona divisió hi ha equip de sobres”. En aquesta categoria de plata hi ha 16 equips, per la qual cosa Lleida està entre els 24 millors.

tracking