BÀSQUET LLIGA FEMENINA

La millor versió del Cadí

Meiya Tirera, amb la pilota, i Georgina Bahí van ser dos de les puntals de l’equip amb les de Zamora.

El Cadí la Seu va recuperar ahir la seua millor versió i va escombrar el Zamarat (74-58) i va sumar el segon triomf consecutiu per continuar optant a les places que donaran accés a la Copa de la Reina. El joc interior de les de l’Alt Urgell, liderat per Bahí i Tirera, autores de 30 punts, va ser determinant en un encontre que va servir com a debut de l’ala-pivot nord-americana Courtney Williams.

Des del principi, l’equip que dirigeix Joan Carles Pié va ser l’absolut dominador i aviat va començar a agafar còmodes rendes en el marcador. Arrojo i Bahí van castigar el cèrcol rival en una mostra de joc ofensiu i al final del primer quart les lleidatanes manaven per 6 punts (24-18). Va ser en el segon període quan el Cadí va trencar el partit. Amb el 24-21, dos triples de Tania Pérez i Montoliu van ser l’inici d’un parcial de 14-0 amb el qual el marge es va disparar fins als 17 punts (38-21). Les de Zamora es van trobar totalment superades per una defensa asfixiant de les lleidatanes, que les van deixar en només 7 punts i que van arribar al descans amb un clar 45-25.

Va disputar els seus primers minuts com a jugadora del Cadí la Seu, encara que es va quedar sense anotar

A la segona meitat es va mantenir el mateix guió, amb un Cadí dominador que les de Zamora eren incapaces de superar. D’aquesta forma va anar augmentant el marge al marcador i es va assolir una màxima de 29 amb el 59-30, encara que el conjunt visitant va poder retallar lleugerament la superioritat fins als 26 amb els quals va entrar a l’últim parcial. Amb l’encontre totalment resolt a favor de l’equip de l’Alt Urgell i amb el 70-40 al marcador, el tècnic local va donar entrada a les jugadores menys habituals en la rotació i va atorgar minuts a la nord-americana Williams perquè anés agafant conceptes, encara que es va quedar sense estrenar el seu caseller de punts. Aprofitant aquesta circumstància, el Zamarat va poder retallar diferències i suavitzar una contundent derrota al Palau d’Esports, que finalment va ser de 16 punts (74-58).