VOLEIBOL PRIMERA DIVISIÓ FEMENINA

Victòria còmoda

Dos jugadores del CECELL defensen, a la xarxa, una rematada rival.

El CECELL Lleida va aconseguir ahir una còmoda victòria (3-0) davant del Vòlei Rubí, equip que encara no ha sumat cap punt en el que va de campionat, en un partit en el qual les lleidatanes van ser molt millors i no van donar cap opció a les seues rivals.

Malgrat la seua teòrica superioritat, les jugadores del CECELL van sortir molt concentrades a la pista, amb la intenció de sentenciar el partit com més aviat millor. Així, no van tenir cap problema per emportar-se el primer set, que van dominar des del principi fins al final (25-13).

En el segon, de nou, van arrancar amb molta força i van deixar el set encarrilat amb un parcial d’inici de 14-4. A partir d’aquí, van perdre una mica d’intensitat, però el van resoldre (25-17). En el tercer set, el tècnic del CECELL, Salvador Roigé, va donar minuts a jugadores menys habituals, que van complir també a la perfecció (25-16).

Després del partit, Roigé es va mostrar satisfet amb la victòria del seu equip: “No ha estat fàcil. Encara que el Rubí no hagi començat bé, no és un mal equip. Hem fet un partit molt seriós i crec que el resultat és just.” A més, va destacar l’actuació de totes les seves jugadores: “Durant el tercer set hem donat minuts a jugadores menys habituals i el rendiment no s’ha ressentit, ha estat sempre molt bo.”

Aquesta victòria permet a les blaves situarse a la zona mitjana-alta de la classificació, amb vuit punts en cinc jornades i a l’espera de jugar contra el Barça i l’Esplugues, dos dels tres primers classificats, en les dos pròximes trobades. L’entrenador Salvador Roigé espera “obtenir bons resultats per poder rematar-ho després davant d’equips que no tenen tant de potencial”.