Boufra i Carulla guanyen a la Cursa del Sant Crist

En la distància de 10 quilòmetres, amb triomf de Cardozo i Sanfeliu en la de 5 || La prova va reunir 220 participants en la 36a edició

Els atletes van recórrer part de la canalització del riu Segre al seu pas per Balaguer.

La 36 edició de la Cursa del Sant Crist de Balaguer va reunir ahir 220 participants en una prova puntuable per a la Lliga Ponent i que va comptar amb dos traçats de 10 i 5 km. En la prova reina, que va recuperar el recorregut de pujada fins al Sant Crist, es va imposar Achraf Boufra (Logiesport), que va acabar amb un temps de 34:23, seguit de Juan Harland (Lleida Roadrunners) a 12 segons i Francesc Jové (Team Blue Motors), a 1:18. En categoria femenina, la guanyadora va ser Rosamari Carulla (Logiesport-La Guineu), amb un crono de 39:47, que es va imposar a Marta Altisent (Linyola), que va entrar a 6:32 de la vencedora, i per la seua banda Montse Magallón (Inef Lleida) va completar el podi a 8:23 de la líder de la Lliga. Quant a la prova de cinc quilòmetres, el vencedor en categoria masculina va ser Diego Cardozo (Corrotxu), que va acabar amb un temps de 15:46, superant Joan Prats (Pedala.cat), segon a 51 segons, i Sergi Nunes (Runner’s Balaguer), tercer a 1:16. A la prova femenina, la primera classificada va ser Mari Sanfeliu (Logiesport), que va acabar el recorregut amb un crono de 20:41. La líder de la Lliga Ponent, Montse Sanmartín (Inef Lleida), va entrar en segona posició a 1:44, i l’atleta independent Ares Ollé va ser tercera a 1:55 de Sanfeliu. Cap dels atletes va poder batre el rècord de la prova, i per tant la bossa de premis en metàl·lic va quedar deserta.