EL MILLOREL PITJOR

Conserven la imbatibilitat

L’equip de la Noguera, que va jugar una mala primera meitat, va ser capaç d’empatar el partit i segueix invicte i líder en solitari || El gol de la igualada el va fer el ‘pichichi’ Asier al minut 67

Pau Solanes rebutja la pilota davant de l’atenta mirada de dos jugadors del Viladecans.

El Balaguer va empatar ahir amb el Viladecans (1-1) i va aconseguir mantenir tant la imbatibilitat com el lideratge en solitari. El conjunt barceloní es va avançar en el marcador a la primera meitat i el Balaguer, mitjançant Asier, va marcar el gol d’un empat que va fer justícia al que s’havia vist sobre el terreny de joc.

Els locals van sortir molt espessos al camp, cosa que van aprofitar els del Llobregat per imposar el seu habitual joc directe. El Viladecans va aconseguir crear molt perill en el tram inicial. Primer va ser Borja, al minut 12, el que va donar el primer avís a Alfred amb una rematada amb l’exterior que va sortir fora per poc. Només un minut més tard, el mateix Borja va entrar per la banda amb la bimba controlada i el xut va sortir fregant el pal. Després de tant insistir, l’equip barceloní va aconseguir finalment estrenar el lluminós. Mario va trencar la línia defensiva lleidatana i es va quedar sol davant d’Alfred. El porter del Balaguer li va poder prendre la pilota al davanter i Yerai va arribar per enviar la pilota a córner. En el córner, Triguero va llançar al primer pal, on Miguel va pentinar la pilota al segon pal per marcar el primer gol del matx. A partir d’aquell moment, els visitants es van dedicar a perdre temps i tirar-se a terra en cada trobada amb un jugador local, per la qual cosa el joc va estar tallat durant molts minuts, sense deixar que el joc fluís amb normalitat. Al segon temps, el Balaguer va jugar amb una mica més d’intensitat i la sortida de Mikel i Galceran van millorar el joc d’atac dels de la Noguera. Així, al minut 67, Asier Eizagirre, que amb aquest gol és de nou el pichichi en solitari del grup amb vuit, va fer el gol de l’empat. El Balaguer hauria pogut capgirar el marcador, però una xilena de Galceran al minut 90 va sortir vorejant el travesser. El punt serveix als homes de Jordi Cortés per seguir invictes i, a més, conservar el lideratge en solitari amb un punt de marge sobre el San Cristóbal, pròxim rival, i dos sobre l’EFAC. El Santboià, un altre dels favorits, va perdre 0-3.

“Hem fet una mala primera part”L’entrenador del Balaguer, Jordi Cortés, va donar per bo el punt que van aconseguir ahir, però va lamentar els primers 45 minuts del seu equip: “Hem fet una mala primera part, les coses no han sortit i el Viladecans ha jugat bé les seues opcions. Ens ho ha posat complicat amb el gol.”