SEGRE

EL MILLOREL PITJOR

Primera victòria a casa

El Lleida B va remuntar, amb dianes de Marcel i Martínez a la segona meitat, el gol del Rubí al minut 24 || Cheng Hui va estrenar titularitat en un encontre marcat pel fort vent

Cheng Hui, titular ahir, esprinta en la imatge per intentar controlar la pilota.

Cheng Hui, titular ahir, esprinta en la imatge per intentar controlar la pilota.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Lleida B va aconseguir ahir la primera victòria de la temporada com a local al guanyar el Rubí (2-1), en un partit en el qual va haver de remuntar a la segona meitat el gol de Peralta al minut 24. Marcel i Martínez, en el 88, van ser els encarregats de capgirar el marcador.

La primera part va estar molt igualada, encara que la pressió dels visitants va incomodar els lleidatans. El primer a provar-lo va ser el filial blau amb un tret de Borda que va blocar el porter visitant, però el primer a aconseguir el gol va ser el Rubí, al minut 24. Una jugada per la banda dels barcelonins la va culminar Ivan Peralta amb un xut creuat al segon pal. El gol no va alterar el panorama fins al descans. Tots dos equips van competir amb intensitat, però cap dels dos aconseguia el control del partit, cada vegada més condicionat pel fort vent.

A la segona meitat, el Lleida B, amb el vent a favor, va sortir molt fort i als deu minuts va poder igualar el marcador. En una jugada d’estratègia, Marcel va pentinar la pilota des de l’interior de l’àrea i va aconseguir l’empat (1-1). A partir d’aquí, el domini va ser sobretot dels blaus. El Rubí només va inquietar la porteria d’Albert amb un tret de Bryan que el porter va rebutjar. En canvi, pel costat local les ocasions anaven arribant cada vegada amb més freqüència. Al minut 63, Borda no va aconseguir marcar l’u contra u amb el porter i, només tres minuts més tard, de nou Uri, el porter rival, va evitar el segon del Lleida B. A falta d’un quart d’hora per al final, Martínez, sol davant del porter, va tirar fregant al pal. L’allau d’oportunitats va seguir fins al final. Una altra vegada Martínez, al minut 87, va tenir el gol de la victòria a les botes. Però aquest va arribar finalment només un minut més tard. Aquesta vegada sí, Martínez va rematar de cap al fons de la xarxa (2-1). A partir d’aquí, el Lleida B es va limitar a gestionar el resultat positiu fins al final.

Amb aquests tres punts, el filial del Lleida Esportiu respira i és ara onzè. El cap de setmana vinent el rival serà el Suburenc, dotzè.

“El partit ha estat marcat pel vent”El tècnic del Lleida Esportiu, Gerard Albadalejo, va explicar que la climatologia havia influït molt en l’esdevenir de l’encontre: “El partit ha estat marcat pel vent, que ha dificultat molt el joc. Hi ha hagut una part per a cada un. Ells en la primera han aprofitat una contra per marcar, però en la segona, amb el vent a favor hem jugat bé i hem generat ocasions.” Pel que fa a la primera victòria a casa, no li va voler donar gaire importància: “És només una estadística. Volíem aconseguir-la perquè sempre és més facil a casa, però estàvem tranquils.”

Cheng Hui, titular ahir, esprinta en la imatge per intentar controlar la pilota.

Cheng Hui, titular ahir, esprinta en la imatge per intentar controlar la pilota.

tracking