SEGRE

FUTBOL TERRITORIAL

Adverteixen d’expulsió el Blocs Joan Carles

El comitè li obre expedient per suplantar la identitat de l’entrenador || A més, el ‘fals’ tècnic va increpar i va amenaçar de mort rivals

El Bordeta s’afegeix a la campanya de conscienciació dels pares.

El Bordeta s’afegeix a la campanya de conscienciació dels pares.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Blocs Joan Carles, equip del Grup 21 de Quarta Catalana, ha estat advertit d’expulsió de la competició per suplantació d’identitat al detectar-se que va ser falsificada la fitxa de l’entrenador, E.R.L., i el seu lloc el va ocupar una altra persona en el partit disputat diumenge passat a Seròs i que va finalitzar amb el resultat d’1-1.

El subcomitè de competició de la delegació territorial va acordar ahir obrir expedient de l’esmentat partit al detectar aquesta falsificació de la llicència de l’entrenador. En l’escrit del subcomitè, malgrat estar pendent la resolució, ja s’adverteix el Blocs Joan Carles dient textualment que “per suplantació d’identitat es pot expulsar de la competició tot l’equip”.

A més, l’entrenador impostor, del qual es coneix la identitat, ja que va estar vinculat al club protagonitzant diversos incidents en temporades anteriors, va increpar un jugador del Seròs i fins i tot va amenaçar de mort el tècnic local. Per això s’ha sancionat de forma cautelar al tècnic veritable, l’esmentat E.R.L., malgrat que ell no va ser, i, quan hi hagi resolució, podria ser-li imposada una sanció molt dura.

En un altre ordre de coses, la UE Bordeta se suma a la campanya Pares, volem jugar amb aquestes regles, que es porta a terme en diferents camps de Catalunya perquè respectin deu regles de comportament.

tracking