SEGRE

FUTBOL MUNDIAL RÚSSIA 2018

Messi: “Hem tocat fons”

Fa autocrítica al caure l’Argentina per 3-0 davant del Brasil de Neymar, que va marcar, i allunya l’albiceleste del Mundial || “S’ha de canviar aquesta situació de merda”, diu el crac argentí

Dani Alves, el seu excompany al Barça, consola Leo Messi.

Dani Alves, el seu excompany al Barça, consola Leo Messi.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Brasil de Neymar es va consolidar amb 24 punts en el liderat de les eliminatòries sud-americanes del Mundial del 2018 al golejar per 3-0 l’Argentina de Messi, que va quedar més lluny de Rússia, amb els mateixos 16 punts en el sisè lloc. Neymar va aportar un gol a la canarinha, que amb Tite a la banqueta va enllaçar el seu cinquè triomf en sengles partits, mentre que Messi va passar inadvertit en la nit de Belo Horizonte i el seu tècnic Edgardo Bauza va continuar recollint fracassos, ja que l’albiceleste no guanya des de fa quatre jornades.

Leo Messi, que va tornar a posar-se a l’esquena la selecció argentina i va donar la cara després de la contundent derrota davant del Brasil, va fer autocrítica i va lamentar el desordre del seu combinat nacional. “S’ha de pensar en positiu i canviar aquesta situació de merda que estem vivint. Sabem que rebrem pals de tots costats. Hem de fer-nos forts nosaltres i sabem que sortirem d’aquesta situació.”

El capità de l’Argentina no es dóna per eliminat del Mundial de Rússia 2018 i confia a guanyar el pròxim partit davant de Colòmbia dimarts, encara que és conscient que han de canviar molt les coses per aconseguir-ho. “En som conscients i ho sabem, que aquesta no és la manera. Cal treballar amb el cap perquè aquesta selecció té jugadors molt bons, però quan un no està bé del cap, les cames no responen.”

“És obvi que futbolísticament la selecció no juga bé i també és alguna cosa del cap. Al primer cop ens va costar aixecar-nos i al segon ja ni t’ho dic. Molt desordre, molt espai per a ells”, va lamentar Messi, que va evitar comentar tanmateix les veus que asseguraven que salvaria l’Argentina amb la seua tornada després d’estar absent per lesió en tres partits, que van acabar en dos empats i una derrota. “Mai arriba amb un jugador sol. Necessitem tenir un bon equip i un bon funcionament.” El de Rosario va coincidir amb el seu compatriota Mascherano a afirmar que han tocat “fons”, però va recordar que continuen depenent d’ells mateixos.

Les crítiques dels mitjans argentins no es van fer esperar. El rotatiu més dur va ser el diari Olé, que va obrir la informació amb el titular “Ruleta Rússia” i va catalogar la derrota de “catàstrofe a Belo Horizonte”. “Ni Messi ens va poder salvar, en un equip que no és equip i que hauria pogut encaixar més gols.” El diari no dubta a afirmar amb contundència que “el Brasil ens va clavar una pallissa, ens va guanyar 3-0 i es complica cada vegada més la classificació al Mundial”.

tracking