HANDBOL DIVISIÓ D?HONOR PLATA

L’Associació se sobreposa a les baixes

Les jugadores de l’Associació celebrant la victòria d’ahir.

L’Associació Lleidatana d’Handbol va sortir reforçada de Sant Joan Despí després de firmar una nova victòria (17-22), la cinquena del que va de temporada, que li permet mantenir-se al capdamunt de la taula. Les jugadores que dirigeix Miroslav Vujasinovic arribaven a la cita en clara inferioritat, ja que tenien la baixa de tres de les seues titulars: Lucía Pasaban, per motius laborals, i Imma Soto i Julia Calduch, per lesió, a les quals el tècnic va reservar per no forçar una lesió més greu.

Amb aquest panorama, el partit va arrancar amb molta igualtat, i tot dos equips van tenir avantatges de fins a dos gols en el marcador. Encara que el quadre barceloní va ser qui més minuts va estar davant en el primer temps, les lleidatanes no es van deixar intimidar mai, tot i no estar gaire encertades.

Després del pas pels vestidors, el partit va canviar radicalment i l’Associació va passar a dominar gràcies a un parcial de sortida d’1-5, que li va permetre gaudir de tres gols d’avantatge (11-14). Les lleidatanes, que van notar les nombroses absències, es van refugiar en la superba actuació de la seua portera, Olga Pena, que va desbaratar moltes accions clares de les locals, que van acabar quasi trasbalsades. I és que el Sant Joan Despí només va ser capaç d’anotar tres gols en els primers vint minuts de la segona meitat. Tot i així, el matx no es va trencar fins al tram final, quan l’Associació va arribar als sis gols de renda (15-21) a dos minuts per a la conclusió.