FUTBOL SEGONA DIVISIÓ FEMENINA

Dura derrota de l’AEM

Perd davant d’un rival directe en la lluita per ser a la zona alta || Les locals van patir l’efectivitat del Collerenc

Una jugadora de l’AEM prova de controlar la pilota davant l’oposició de dos rivals.

L’AEM va patir una clara derrota davant del Collerenc en un partit de màxima motivació per als dos conjunts i que va enfrontar dos estils de joc. Les locals, amb toc i preciosisme, haurien pogut obrir el marcador en el minut 3 però la pilota va sortir fora per poc. En canvi, el Collerenc no va desaprofitar la seua primera ocasió i Pili va marcar el 0-1 als 10 minuts. Les visitants van ser millors a la primera meitat amb les pilotes llargues i els contraatacs perillosos. Però tot just començar la segona part Sònia va córrer la banda i va centrar perquè Pichu empatés el matx (1-1). Amb l’empat semblava que l’AEM entrava en el partit, però el Collerenc va continuar fent el seu joc, que ahir va ser superior al de toc de l’AEM. Fins al final, tres gols més del Collerenc, que va demostrar ser un gran equip i un candidat a l’ascens.

Per la seua part, les locals continuen jugant partit a partit, molt motivades i amb ganes de fer alguna cosa gran aquesta temporada.