SEGRE

DEPORTES

Espanya juga avui a Wembley l’últim partit d’aquest 2016

Amistós de nivell davant d’Anglaterra (20.45)

El seleccionador Julen Lopetegui entre els jugadors Azpilicueta i Sergio Busquets.

El seleccionador Julen Lopetegui entre els jugadors Azpilicueta i Sergio Busquets.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció espanyola visita avui el mític Wembley per enfrontar-se a una Anglaterra (20.45/Telecinco) carregada de moral després de la seua convincent victòria sobre Escòcia (3-0). Servirà per calibrar el creixement d’un grup dirigit per Julen Lopetegui, que encara la gran cita amb baixes importants.

L’era Lopetegui va arrancar davant d’un rival d’alta exigència al cartell europeu, Bèlgica, i el seu segon amistós serà de prestigi en un dels estadis on als futbolistes més els agrada lluir, Wembley, i davant d’una Anglaterra que a la fi sembla trobar el camí de la regularitat després de malgastar diverses generacions brillants.

Espanya únicament ha pogut vèncer un cop a Wembley, va ser el 1981 i va guanyar 1-2

Serà el seu vuitè partit a Wembley, on entre l’antic i el nou estadi londinenc, només compta amb un triomf en la seua història, 1-2 el 1981, en un duel entre dos seleccions en el qual avantatgen els anglesos amb dotze victòries per nou espanyoles. Espanya s’enfronta a Anglaterra per vint-i-cinquena vegada, la novena a Londres i la vuitena ocasió al mític Wembley, en uns enfrontaments que es remunten a més de vuitanta-cinc anys. Van començar a Madrid el 1929 amb triomf espanyol, 4-3.

Sobre el possible onze inicial de Lopetegui en l’últim partit de l’any per a la Selecció, a la defensa és on sembla que més novetats hi podria haver, amb minuts per a Sergi Roberto, Azpilicueta, Íñigo Martínez o el debutant Escudero, mentre que al centre del camp també hi ha jugadors que esperen la seua oportunitat per convèncer el tècnic com Isco, Callejón, Lucas Vázquez o Ander Herrera. Al davant, amb Morata tocat per un cop al peu, Aritz Aduriz podria sortir de titular.

Gerard Piqué, baixa per lesió, també serà a Wembley, però des de la grada, donant suport a l’equip. El blaugrana va assistir diumenge passat a la jornada del Masters de tenis, a Londres, on va coincidir amb el tècnic del United, José Mourinho.

tracking