SEGRE

PATINATGE COMPETICIÓ

Espanya venç Japó en el Mundial sub-20

Una de les medalles d’or que va guanyar el club aranès.

Una de les medalles d’or que va guanyar el club aranès.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció espanyola femenina de futbol va derrotar Japó per 1-0, i cosa va sumar el seu segon triomf en el Mundial sub-20. Va ser una jornada de comiats per a la selecció amfitriona, Papua Nova Guinea, golejada per Suècia (0-6), i per Canadà, que va perdre amb Nigèria (1-3).

londres

L’internacional anglès Wayne Rooney va ser caçat begut divendres a la nit, quan es va barrejar amb un casament que se celebrava al complex hoteler on s’allotjava la selecció. The Sun va mostrar les fotos.

mequinensa

El circuit de la Pinada-Passeig Fluvial acollirà aquest diumenge, a partir de les 10.20, la segona edició del Cros Vila de Mequinensa, que està inclòs en els XXXIV Jocs Esportius en Edat Escolar d’Aragó. L’organització espera més de 120 participants.

sevilla

La titular del jutjat d’Instrucció número 8 de Sevilla va ordenar ahir dimecres l’ingrés a presó provisional, comunicada i sense fiança, de l’entrenador de futbol que va ser detingut com a presumpte autor d’abusos sexuals comesos sobre un menor d’edat, encara que s’investiga si hauria abusat de més nens.

vielha

Les patinadores del CEGVA aranès van aconseguir tres medalles d’or el cap de setmana

passat

a

l’Open Ciutat de Jaca de patinatge sobre gel, puntuable per al rànquing estatal. Naia España va pujar a dalt de tot del podi en Debs; Aina Masip ho va fer en Basic Novice 2, i Iria España ho va aconseguir en Júnior 2. La següent cita és aquest cap de setmana a Canillo, on el club aranès competeix amb Lucía Sánchez, Sara Monteagudo, Aina Masip i Griselda Serrallach.

tracking