SEGRE

MOTOCICLISME

Cervera talla carrers per la festa a Marc Màrquez

El mercat municipal dels divendres es trasllada avui a Prat de la Riba

Aspecte que presentava ahir la rambla Lluís Sampere, immersa en els preparatius per a la festa de demà.

Aspecte que presentava ahir la rambla Lluís Sampere, immersa en els preparatius per a la festa de demà.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El centre de Cervera ja es troba en plena activitat amb els preparatius de la festa que la ciutat retrà demà a Marc Màrquez. La preparació de l’escenari, a la plaça Pius XII, va portar ahir la Paeria a tallar el trànsit rodat a l’avinguda Jaume Balmes i a la rambla Lluís Sampere. El mercat setmanal que se celebra els divendres es traslladarà també avui a la zona de Prat de la Riba per idèntics motius. Al seu torn, els carrers de la ciutat llueixen pertot cartells i pancartes dedicades al pentacampió.

Segons va explicar l’alcalde Ramon Royes, aquesta setmana s’ha dut a terme un simulacre de la ruta que recorrerà el camió que transportarà Marc Màrquez, per comprovar la seguretat del nou itinerari. Així, aquest any el recorregut circula pel carrer Combat, en lloc de General Güell, a causa de les obres que es duen a terme a la zona històrica.

Segons el president del club de fans, Ramon Màrquez, per a la festa de demà es preveu la participació de més de 6.000 persones. De moment, ahir s’havien ja acreditat 35 representants de mitjans de comunicació, si bé aquesta quantitat podria doblar-se, ja que molts esperen a última hora per fer-ho.

Segons Ramon Màrquez, en la preparació de la festa el club de fans aportarà més d’un centenar de voluntaris que s’ocuparan del correcte desenvolupament de la jornada.

Una altra de les novetats d’aquest any és que entre les 17.00 i les 19.00 hores, moment d’inici de la rua i per fer temps, s’ha organitzat un concert a la mateixa plaça Pius XII a càrrec del grup de versions de rock The Hot Tubes.

D’altra banda, avui divendres està previst que la sala d’exposicions del Museu Comarcal que està dedicada a Marc i Àlex Màrquez rebi els trofeus del present campionat per al qual s’han habilitat noves prestatgeries.

Segons va explicar la directora del Museu, Carme Bergés, serà un atractiu més per a l’exposició, que estarà oberta durant tota la jornada de demà fins a les 22.00 hores i també diumenge, fins a les 14.00.

Així mateix, per facilitar l’ús de la telefonia mòbil durant la jornada de la celebració, l’operadora Nxt-Telecom proveirà de servei wifi gratuït tant els carrers de la zona històrica de la ciutat com el club de fans i també la sala d’exposicions del Museu.

sant andreu de la barca

Els pilots de l’equip Repsol Honda de MotoGP, Marc Màrquez i Dani Pedrosa, i de trial, Toni Bou, Takahisa Fujinami i Jaime Busto, van fer ahir les delícies de gairebé 500 alumnes de l’escola Josep Pla de Sant Andreu de la Barca (Barcelona) que van guanyar el concurs de Repsol per premiar el treball col·lectiu a les escoles, alhora que van reviure la seua infantesa xarrant amb els nens i nenes al pati del centre.

Els pilots van premiar l’esforç dut a terme pels alumnes del centre Josep Pla, que van participar en el concurs en el qual s’animava els nens i les nenes a gravar un vídeo on es posessin de manifest els beneficis del treball en equip i que van guanyar amb un total de 126.888 vots, van visitar l’escola i respondre totes les qüestions i curiositats dels alumnes.

Atenent els nens, Màrquez va fer broma sobre les nòvies que tenia de petit quan anava a l’escola i va assegurar que, llavors, el seu superheroi favorit era Spiderman i el seu personatge de dibuixos Son Goku, de Dragon Ball. A més tots van mostrar les seues preferències culinàries.

tracking