EL MILLOREL PITJOR

Pas enrere del Tàrrega

Important entrepussada dels de Jordi Oliveres davant d’un Linyola que va dominar la primera meitat || La victòria permet al quadre del Pla d’Urgell superar els blaugranes en la classificació

Mourad i Sans, de la UE Tàrrega, pugnen per arribar a una pilota aèria amb Mestres, del Linyola, durant una acció del partit.

La UE Tàrrega va fer un pas enrere en les seues aspiracions d’ascens al perdre al seu camp davant d’un rival directe com el Linyola (0-1), que va saber aprofitar la mala primera part dels blaugranes per avançar-se i dedicar-se, ja a la segona meitat, a defensar l’avantatge amb pèrdues de temps, fingint lesions i aturant contínuament el joc per evitar la reacció de l’equip local, que no va tenir el seu dia i que veu com el rival d’ahir el supera a la taula.

És cert que la UE Tàrrega va desaprofitar tota la primera part, mostrant-se com un equip desconegut i que va ser superat sempre pels visitants. El Linyola es va atansar moltes vegades amb perill a la porteria de Ribera, que va ser protagonista i va impedir més gols dels de Linyola. Tanmateix, res no va poder fer per evitar que Apha, en un possible fora de joc, inaugurés el marcador ja al minut 36. A partir d’aquí, poc futbol per part del Linyola i amb la UE Tàrrega incapaç de reaccionar.

Després del descans, els canvis introduïts per l’entrenador local van donar més dinamisme al joc dels targarins, encara que sense continuïtat a causa de les contínues interrupcions del joc provocades pel Linyola, que van impedir que el quadre blaugrana pogués reaccionar. No obstant, i malgrat tot, el Tàrrega no va merèixer la derrota a la segona part, en la qual va ser molt millor que el seu rival i va tenir ocasions clares per empatar, però el porter visitant Cava va estar ahir molt segur. Va destacar una ocasió de Jorba al minut 46, dos de Rius, als minuts 72 i 75, i una darrera d’Alberto al 90 que va sortir lleugerament desviada. Massa càstig per a una UE Tàrrega que, si bé no va jugar un partit per guanyar, tampoc va merèixer veure volar els tres punts del Municipal Joan Capdevila. Així, el resultat més just, d’acord amb el mostrat per tots dos conjunts, hauria estat un empat.

En resum, el Tàrrega va rebre una bona lliçó que demostra que la plaça d’ascens i la de promoció seran molt disputades aquesta temporada. Molt caldrà millorar a casa si es vol continuar tenint opcions a final de retornar a Primera Catalana. De moment, la setmana vinent l’equip blaugrana es desplaçarà fins a Organyà, un rival sempre difícil que es troba en un bon moment i que no posarà les coses gens fàcils als de Tàrrega.