SEGRE

GOLF BASE

El Raimat Golf Club, subcampió català de l’Interclubs

Els jugadors de l’equip, al costat del capità Jaume Regany.

Els jugadors de l’equip, al costat del capità Jaume Regany.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’equip del Raimat Golf Club, format pels jugadors Tonet Martínez, Eduard Tort, Miguel Albero i Santiago Yago Regany, es va proclamar subcampió, en la categoria handicap, del Campionat de Catalunya Interclubs infantil, que es va disputar el cap de setmana passat a les instal·lacions del Club de Golf Vallromanes.

La competició va constar de dos dies. El dissabte 19 es van disputar els partits de dobles sota la modalitat Fourball Stroke Play, en la qual el capità Jaume Regany va aparellar en el primer partit Tonet Martínez i Eduard Tort i van completar una gran volta de 65 cops (-7).

En el segon partit van formar parella Miguel Albero i Yago Regany, que l’any passat ja s’havien proclamat subcampions en el triangular benjamí, i la seua volta encara va ser més espectacular que la dels seus companys, amb una targeta de 63 cops (-9).

Al final d’aquesta primera jornada, el Raimat GC es col·locava líder amb 128 cops, empatat amb el Lumine Golf.

El diumenge 20 es van disputar els individuals Stroke Play, on comptaven les tres millors voltes. Els quatre lleidatans van realitzar unes voltes amb parcials de 64 (Miguel), 70 (Yago), 71 (Eduard) i 78 (Tonet), la qual cosa, sumats els individuals i els dobles, va donar una targeta de 333 cops, igualats amb Can Cuyàs, que es va imposar per la millor última volta.

tracking