SEGRE

FUTBOL

El Lleida suma un punt a Sabadell

Trenca una ratxa de tres derrotes seguides amb un empat (1-1), en un partit en què s’ha avançat al marcador

El Lleida suma un punt a Sabadell

El Lleida suma un punt a Sabadell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu ha empatat aquesta tarda 1-1 en la Nova Creu Alta de Sabadell, en un partit en el qual s’ha avançat al marcador i ha tingut ocasions clares, però de nou la seua poca eficàcia en atac li ha privat de la victòria. Amb aquest punt l’equip de Gustavo Siviero trenca una ratxa de tres derrotes consecutives, però es manté en zona de descens, encara que guanya una posició a la classificació.

El Lleida, que només ha sumat 2 punts dels últims 15 en joc, continua sense guanyar com a visitant i amb el d’aquesta tarda són ja sis empats, tres d’ells fora de casa. Tampoc aquesta vegada l’equip no ha pogut mantenir la seua porta a zero, una cosa que només ha aconseguit en dos ocasions, dels 16 partits disputats fins ara.

L’equip ha millorat en relació amb anteriors partits, però se li ha tornat a negar una victòria que, per ocasions, ha merescut. Fran Moreno ha avançat al Lleida en el minut 20 i tant Cristian Fernández com Doncel han pogut augmentar la diferència, però al descans s’ha arribat amb aquest 0-1.

En la segona meitat el Sabadell no ha tardat gaire a empatar. Txomin ha marcat l’1-1 en el minut 62 i, encara que Álvaro Campos ha tingut alguna intervenció de mèrit, el Lleida ha tingut ocasions com per guanyar, sobretot un rematada de Doncel en el minut 62 i un altre de Valiente, en el 77, que s’ha estavellat al travesser.

El Lleida tornarà a jugar divendres vinent, quan rebrà el Llagostera en el Camp d’Esports a les 20.00.

tracking