SEGRE
Cristiano celebra un dels seus gols davant de l’Sporting.

Cristiano celebra un dels seus gols davant de l’Sporting.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un doblet de Cristiano Ronaldo va donar un nou triomf al líder de la Lliga, el Reial Madrid, que va mostrar una davallada física preocupant davant d’un Sporting de Gijón que va merèixer un millor resultat al Santiago Bernabéu, però després de l’esforç va morir a la riba per un penal fallat per Duje Cop (2-1).

Els blancs van tornar a mostrar una imatge vulnerable, aquesta vegada al seu estadi davant d’un rival amb una ratxa preocupant de resultats, però que a punt va estar d’emportar-se un punt, si no fos pel penal malgastat pel croat Cop (va protagonitzar l’anècdota de l’encontre a mesurar-se el pols abans de llançar el penal, que després va enviar a la grada) quan faltaven quinze minuts per al final. Malgrat que no va destacar en excés, els gols matiners de Cristiano van servir per sostenir un equip gris com el cel de Madrid.

Sota la incessant pluja que va caure al Bernabéu, els madridistes van patir per resoldre una contesa en la qual no van poder comptar amb els lesionats Gareth Bale, Toni Kroos, Álvaro Morata i Raphael Varane.

D’altra banda, el Madrid va vestir una indumentària especial i ecològica, unes samarretes fabricades amb plàstic recollit de l’oceà Índic. Es tracta d’una campanya per cuidar el medi ambient de la firma alemanya Adidas en col·laboració amb la plataforma Parley for the Oceans. Per cada samarreta, s’utilitza una quantitat equivalent a vint-i-vuit botelles de plàstic per fabricar-la.

tracking