SEGRE

DEPORTES

Miquel Solé aconsegueix el repte d’Àger a la Seu Vella

L’atleta va córrer 70 km per promocionar la Pujada, la carrera més antiga de la ciutat || La prova tindrà lloc el dia 11 de desembre

Miquel Solé va ser rebut a la Seu Vella per familiars i amics.

Miquel Solé va ser rebut a la Seu Vella per familiars i amics.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’atleta lleidatà Miquel Solé, del CN Lleida, va afrontar i va culminar amb èxit ahir el repte de córrer uns setanta quilòmetres entre Àger i la Seu Vella, amb l’objectiu de promocionar la Pujada al monument més emblemàtic de la capital del Segrià, que és la prova atlètica més antiga vigent a la ciutat i de la qual es disputarà la 36a edició l’11 de desembre.

Desafiant el dia plujós, Solé va partir a primera hora del matí des del port d’Àger, on l’alpinista de Tartareu Lluís Garrofé (que al juliol va ascendir al Kilimanjaro, de 5.895 m, als seus 84 anys) el va acompanyar a la sortida. Durant el recorregut se li van anar sumant diversos corredors, fins i tot l’alcaldessa de les Avellanes, Lídia Ber, va córrer al costat de Solé el tram comprès entre la població i el monestir. També el va acompanyar durant tot el recorregut el popular 600 tunejat del Barça conduït per Joan Hernández.

Miquel Solé va arribar a la Seu Vella abans de les 14.00 hores, on va ser rebut, entre d’altres, per l’organitzador de la Pujada, Joan Moraño. Solé va comptar en tot moment amb la col·laboració del CN Lleida i l’associació Trotallunàtics.

No és la primera vegada que afronta reptes atlètics tenint com a tema de fons la promoció de la Seu Vella. El 2014 va córrer mil quilòmetres durant dos setmanes, el 2011 va completar 365 mitges maratons en un any i el 2009 va fer 100 km al voltant del monument.

tracking