Repartiment de punts en un bon partit

L’empat va ser el resultat més just en un partit intens i igualat entre dos bons equips.

El Torrefarrera i el Linyola van empatar en un bon partit disputat de poder a poder i molt igualat, encara que el Torrefarrera va tenir més presència en el control de la pilota. Els visitants van inaugurar el marcador molt aviat gràcies a la transformació d’un penal per part de Barbero.

Els locals van reaccionar i van tenir l’ocasió d’empatar en un altre penal que van fallar abans del descans. Ja a la segona meitat, el domini local va tenir el seu premi en el minut 63, quan Lozano va enviar a la xarxa una bona sacada de falta que es va convertir en l’1-1 definitiu, que va fer justícia als mèrits mostrats pels uns i els altres.