SEGRE

MOTOCICLISME ENDURO

Betriu renova per KTM

El lleidatà continuarà un any més amb la marca austríaca || Disputarà l’Estatal, del qual és el vigent campió, i amb l’equip B el Mundial

El pilot de Coll de Nargó intentarà revalidar per tercer any consecutiu el doblet a l’Estatal.

El pilot de Coll de Nargó intentarà revalidar per tercer any consecutiu el doblet a l’Estatal.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El lleidatà Jaume Betriu ha arribat a un acord amb KTM per prorrogar el contracte per una temporada més, la segona consecutiva, de manera que es manté com a pilot oficial de la marca austríaca a Espanya i formarà part de l’equip B d’aquesta a les proves del Campionat del Món d’enduro. “Estic molt content perquè era el que volia. L’acord ha estat ràpid i és molt beneficiós per a mi”, va indicar el pilot de Coll de Nargó, que d’aquí a un parell de setmanes ja començarà a preparar la nova campanya.

Els seus objectius de cara al 2017 són ambiciosos. D’una banda, intentarà revalidar per tercer any consecutiu el doblet al Campionat d’Espanya d’enduro, tant de la seua categoria, l’E3, com la general escratx (el còmput de totes les cilindrades), un títol aquest últim que només ell ha aconseguit en la història del motociclisme lleidatà. I d’altra, el Mundial, en el qual la competència serà encara més ferotge al reestructurar-se les categories. “L’any que ve només hi haurà dos categories, l’E2 i l’EnduroGP, que és on competiré i on seran tots els millors, així que pujar al podi estarà molt més car”, apunta Betriu, que aquesta campanya ha finalitzat cinquè del món d’E3. L’any que ve se les veurà amb els campions de les tres cilindrades d’enguany el finlandès Eero Remes (E1), l’australià Matt Phillips (E2) i el britànic Steve Holcombe (E3).

“Abans el veia lluny però cada vegada hi penso més, però no sé si serà d’aquí a dos, tres o quatre anys”

D’altra banda, Betriu ja comença a pensar en una possible participació en el Dakar, una cosa que veia molt lluny però que ara no descarta a curt termini. “Cada vegada hi penso més i és una cosa que tinc al cap, però no sé si serà d’aquí a dos, tres o quatre anys”, va apuntar el pilot de Coll de Nargó, que ja ha provat una moto de raids i reconeix que “és una bèstia de moto. Com que tinc la sort d’entrenar-me moltes vegades amb Laia Sanz i Iván Cervantes he tingut l’oportunitat de provar-la i la veritat és que no té res a veure amb la d’enduro”, va concloure Betriu, que diumenge passat va tancar la temporada amb un tercer lloc absolut i triomf en la seua categoria a l’Enduroc.

tracking