SEGRE

TENIS TAULA COMPETICIÓ

El DKV Borges jugarà quatre partits en 16 dies

Marc Duran i Oriol Monzó.

Marc Duran i Oriol Monzó.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El DKV Borges Vall afrontarà un inici de desembre ben carregat, ja que haurà d’afrontar tres partits de la Superdivisió espanyola i un de l’ETTU Cup, encara que amb l’avantatge que els quatre els disputarà al Centre de Tecnificació de la capital de les Garrigues.

El primer dels duels és avui (19.00 hores) amb el CD Rivas de Madrid, un partit que hauria de ser un mer tràmit ja que es tracta de l’últim classificat de la categoria. D’aquí a una setmana, el divendres 9 (19.00 hores), jugarà contra l’Arteal Santiago de Compostel·la, actual líder de la Superdivisió amb un punt d’avantatge sobre els lleidatans, que podrien assaltar el lideratge.

El tercer compromís de lliga, que en aquest cas correspon a l’encontre que va ser ajornat de la cinquena jornada, se celebrarà el dilluns 12 (19.00 hores) i serà un altre plat fort, ja que el DKV se les veurà amb el vigent campió de la competició, l’UCAM Cartagena, que amb una plantilla àmplia i reforçada respecte de la temporada passada vol revalidar el títol. Per acabar l’any, els lleidatans disputaran els vuitens de final de la lliga europea Ettu Cup davant del Logis Auderghem de Bèlgica, fixat per al dissabte 17 (18.00 hores).

tracking