SEGRE

equipaments

Gespa artificial per als camps de futbol annexos del Pardinyes i el Balàfia

Les obres començaran la propera setmana i estaran finalitzades en un termini aproximat d’un mes

La signatura del conveni

Gespa artificial per als camps de futbol annexos del Pardinyes i el BalàfiaÒscar Mirón

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els camps de futbol 7 de la UE Balàfia i el CF Pardinyes tindran gespa artificial amb la concessió de l’Ajuntament de Lleida d’una subvenció plurianual pel 100% de les quotes de l’operació financera entre el club i l’entitat bancària. Així s’ha acordat aquest dilluns mitjançant un conveni signat entre l’alcalde, Àngel Ros, i els presidents de la Unió Esportiva Balàfia i Club de Futbol Pardinyes, Francisco José Rodríguez i Carlos Garcia, respectivament.

Ros ha destacat que l’actuació inclou l’obra civil, la instal·lació del reg i la col·locació de la gespa artificial d’última generació, “un fet que contribuirà a una millor pràctica esportiva i un salt qualitatiu de la base dels clubs i és una clara aposta pel foment de l’esport base a Lleida que contribueix a la formació i educació dels nenes i de les nenes”.

La Paeria aportarà les quantitats necessàries per fer front a les quotes del préstec entre els clubs i l’entitat bancària durant 10 anys.

La Paeria ha adjudicat a l’empresa Mondo aquestes dues actuacions que començaran la propera setmana i estaran finalitzades en un termini aproximat d’un mes.

tracking