SEGRE

BÀSQUET LEB OR

“Hem aconseguit ser molt sòlids en defensa”

Comenge no vol parlar encara sobre objectius || “No decidiré sobre Sans fins dissabte”

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’entrenador de l’Actel Força Lleida, Borja Comenge, es va mostrar molt satisfet després de la victòria sobre el Barça B, la desena de la temporada i que deixa l’equip al capdamunt de la taula, encara que amb un partit més. Tanmateix, no va voler parlar encara sobre els objectius de l’equip.

“Qui vulgui parlar de permanència o d’una altra cosa que ho faci. Ja tenim prou feina amb la càrrega de partits i encara no ha acabat la primera volta. Ara mateix acabem de guanyar un partit i dissabte en tenim un altre, no podem pensar més enllà.” Sobre el partit davant dels blaugranes, el tècnic lleidatà va assenyalar que una de les claus havia estat la solidesa defensiva. “Hem aconseguit ser sòlids durant tot el partit i al costat del partit de Marín aquest és el millor que hem jugat en aquesta faceta. Tanmateix, ha estat un partit molt igualat i no hem tingut mai la sensació de poder trencar-lo. Som dos equips molt semblants i hem aconseguit ser també molt sòlids en el rebot”, va afegir.

En relació amb l’actuació d’Agustí Sans, Comenge va manifestar que “ha estat un dels més destacats, ha jugat un partit molt complet, ja no només pels números, ja que també ha estat molt bé en defensa, com ho ha estat Rubín de Celis. Se l’ha vist còmode, amb més capacitat i amb ganes de tenir la pilota, amb molta confiança”.

Tanmateix, el tècnic no va voler parlar sobre el futur del base, a qui se li acaba el contracte temporal després del partit de dissabte davant de l’Araberri. “Fins dissabte després del partit no prendré una decisió. Tot juga a favor d’ell, la qual cosa significa que també ho fa a favor de l’equip. Però aquesta setmana cal deixar-lo tranquil”, va afegir el tècnic.

tracking