TERCERA DIVISIÓ ARAGONESA

Feliu salva un punt en el minut 93 per a un Tamarit amb 10 homes

Derbi lliterà de molta emoció i poc futbol

Un jugador del Tamarit i un del Binèfar disputen una pilota.

Un gol de Feliu Grau va salvar un punt per al Tamarit que, pocs minuts abans, s’havia quedat amb deu homes per expulsió de Sales en el derbi lliterà davant del Binèfar. El conjunt celeste, ahir de roig, s’havia avançat en el marcador per mediació de Barreda en el minut 48 després d’arribar-se amb 0-0 al descans. Va ser un partit de més nervis que futbol al tractar-se d’un derbi comarcal. Això es va reflectir en una primera meitat molt igualada i fins i tot insulsa.

El partit es va animar després del descans amb el gol del visitant Barreda, que va empalmar un gran xut que es va colar per l’escaire de la porteria defensada per Salas. Aquesta i una altra ocasió de gol més va ser l’únic bagatge en atac del Binèfar en tota la segona part, que va dominar totalment l’equip local.

El Tamarit va agafar les regnes del partit i a mesura que s’atansava el final intensificava el domini i l’assetjament sobre la porteria de Nelson, que es va convertir en la gran figura del Binèfar i el va salvar de la derrota. En plena ofensiva del Tamarit i amb el Binèfar aguantant les envestides locals, va arribar l’expulsió de Sales gairebé al final del temps reglamentari. Amb deu homes sobre el terreny de joc, el Tamarit va continuar atacant sense desmai i fruit d’aquest domini va arribar el gol de Feliu Grau en el temps afegit (min. 93).

L’1-1 s’ajustava més al que s’havia vist al terreny de joc perquè el Binèfar va tenir la virtut de ser efectiu.