SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Allau de suports a Marc Resa, que segueix a l’UVI

El juvenil del Lleida va ser operat d’urgència dissabte després de rebre un fort impacte al cap || El club habilita un email per a ell

Marc Resa, en un partit de juvenils davant del Barça.

Marc Resa, en un partit de juvenils davant del Barça.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les xarxes socials, sobre tot Twitter, s’han omplert en els últims dies amb centenars de missatges de suport al juvenil del Lleida Esportiu Marc Resa. Companys d’equip i aficionats s’han abocat per transmetre tota la força possible al migcampista, que es troba estable dins de la gravetat, i continua ingressat a l’UCI, després de ser operat dissabte a l’haver rebut un fort impacte al cap com a conseqüència d’un xoc fortuït amb un company d’equip en el partit davant del Nàstic B. En les pròximes hores s’espera que els metges tornin a informar sobre el seu estat.

El Lleida Esportiu ha anunciat, davant de l’allau de missatges i sol·licituds, que posa a disposició del públic l’adreça coordinacio@lleidaesportiu.cat, per canalitzar totes les mostres de suport.

Pràcticament tots els jugadors del primer equip que tenen compte en xarxes socials, exjugadors blaus com Molo i Raúl Fuster, entrenadors i personal del club, equips catalans (Nàstic, Reus i Prat, entre d’altres), i aficionats del Lleida Esportiu en general s’han afegit a les mostres d’afecte desitjant que Marc Resa superi el tràngol i tingui una ràpida recuperació.

tracking