SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Alzamora, centenari

A Ourense disputarà el seu partit número 100 amb l’Actel, el tercer jugador del rànquing || “És un orgull haver defensat aquesta samarreta tants partits”

Papantoniou, amb la màscara, durant l’entrenament d’ahir.

Papantoniou, amb la màscara, durant l’entrenament d’ahir.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Alfons Alzamora assolirà dimarts vinent a la pista de l’Ourense el centenar de partits amb la samarreta de l’Actel Força Lleida, una xifra que el situa com a tercer jugador històric de l’entitat, lluny dels 127 que acumula ja el seu company Juampi Sutina, amb qui comparteix aquesta temporada la capitania de l’equip, i a prop dels 106 que va disputar José Simeón, ara a les files del Marín gallec. Al darrere queden Gerard Sevillano, amb 77 partits, i Marc Rubín de Celis, amb 67.

“No en tenia ni idea però és tot un orgull arribar a aquests cent partits, perquè significa que he estat aquí molt temps, i que estic content al club i el club amb mi, perquè si no fos així, no en portaria tants. No deixa de ser una anècdota, però dóna molta satisfacció i espero que dimarts puguem celebrar aquesta xifra tan redona amb una victòria a Ourense”, va assenyalar el pivot balear, que considera Lleida, on ha viscut durant sis anys en tres etapes diferents, com la seua segona casa. La seua primera experiència la va viure amb l’antic Caprabo Lleida en la temporada 2000-01, la de l’ascens a la Lliga ACB (38 partits), i després va militar al Lleida Basquetbol a la LEB Or 2011-12 (39).

Als seus 37 anys, Alzamora està vivint una segona joventut a l’Actel i no es planteja la retirada, almenys de moment. “M’estic trobant molt bé. La mala sort va ser la lesió que em va impedir fer la pretemporada amb els meus companys, però intento ajudar en tot el que puc i no penso en la retirada. Durant la temporada el meu cap només està en la competició. Això m’ho plantejaré l’endemà d’acabar la Lliga”, va indicar el pivot.

Sobre el nou reforç, Nondas Papantoniou, va comentar que “es nota que no ha estat aturat sinó competint. Està bé físicament, agafant els sistemes de l’equip i coneixent els companys. La sort és que, al no competir divendres, tenim una setmana llarga per poder tenir més dies perquè es pugui acoblar. Pel poc que l’he vist es tracta d’un jugador amb molta qualitat, que la demostrarà segur, i que ens aportarà molt. Necessitarà lògicament un temps d’adaptació, que entre tots intentarem que sigui el menys possible”, va apuntar.

tracking