SEGRE

FUTBOL CLUBS

El Soses fa una crida per captar més jugadores

El club, que només treballa amb l’esport femení, necessita reforçar el planter

Les jugadores dels tres equips amb què compta el Soses Femení.

Les jugadores dels tres equips amb què compta el Soses Femení.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

“Costa molt tirar endavant el futbol femení. La veritat és que això no acaba d’arrancar”, es lamenta Francesc Barneo, president del CF Soses Femení. Aquest club va optar fa una dècada per treballar exclusivament en el futbol femení i, ja que li costa molt esforç aconseguir jugadores per al planter, ha organitzat una jornada el proper dia 29 a la qual ha convidat nenes de 6 a 14 anys de totes les poblacions pròximes a Soses. “L’objectiu és molt clar, aconseguir més jugadores per a la base, ja que només en tenim nou a l’equip que participa en la Lliga de Futbol 7 de la Segona divisió femenina intanfil alevina”, afegeix Barneo.

Almenys, recorda, “aquest any hem pogut competir”. El club compta amb un sènior A que milita a la Primera Catalana, mentre que el Sènior B ho fa a Segona Catalana.

La passada temporada tenia deu jugadores entre les categories prebenjamina i alevina, que només entrenaven i no podien competir, ja que no hi havia Lliga per a aquestes edats. “La Federació, a la qual dóna suport aquesta jornada que organitzem, va muntar una lliga infantil-alevina en la qual hi ha cinc equips. Almenys podem jugar partits”, explica.

L’equip de base l’integren nou jugadores, de les quals només dos són infantils, i la resta són tres alevines, tres benjamines i una prebenjamina. Per aquesta raó, el president del club explica que “entre que és el primer any que competeixen, la diferència d’edats que hi ha entre elles i que els rivals tenen més nivell, dels cinc partits jugats no n’hem guanyat cap. Ens han marcat 97 gols i només n’hem ficat dos. Però és tanta la il·lusió per jugar que tenen aquestes noies que els resultats estan en segon pla”, assenyala el president.

Per aconseguir la màxima afluència possible de jugadores, el club ha enviat informació “a tots els ajuntaments de la zona, perquè informin els veïns i també repartirem cartells per tots els col·legis. A veure si en vénen moltes i s’animen a jugar. Durant la temporada n’han vingut algunes, però al final no se n’ha quedat cap”, lamenta.

La jornada començarà a les 9.30 hores i finalitzarà a les 14.00, després de diversos exercicis i partidets en els quals ajudaran les “més grans”.

tracking