SEGRE

DEPORTES

“El percentatge de tirs de dos és escandalós”

Comenge lamenta el poc encert ofensiu || Es va encarar al tècnic local per demanar un temps

Mbaye intenta tirar envoltat de rivals.

Mbaye intenta tirar envoltat de rivals.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Borja Comenge no va posar cap però a la derrota d’ahir davant de l’Ourense, que va reconèixer com a justa, mentre que va lamentar el pèssim encert en el llançament, amb uns percentatges de tirs de dos punts que va qualificar d’“escandalosos”. “Cal felicitar l’Ourense perquè ha estat clarament millor que nosaltres i el marcador fa justícia al que s’ha vist en el partit. Centrant-me més en el meu equip, avui ens ha costat molt veure el cèrcol des del principi. Hem comès errors que no són habituals en nosaltres, però aquesta vegada la pilota no ha volgut entrar”, va assenyalar el tècnic de l’Actel Lleida, que va afegir: “No hem jugat malament, fins i tot hi ha hagut moments en què semblava que entràvem en el partit i que podíem dominar-lo, però hem fallat tirs lliures i el nostre percentatge de tirs de dos punts és escandalós, només un 32 per cent, una cosa que no és habitual en nosaltres.”

A la segona part és quan el partit s’ha acabat de trencar. “En el tercer quart ja hem estat pitjor en atac. Hem començat set punts a baix i hem intentat jugar més amb el cor. Hem tingut un dèficit al passar-nos la pilota i la baixa anotació, només 26 punts, ho diu tot. Però no només han estat demèrits nostres, sinó que l’Ourense també ha estat bé”, va dir Comenge. Al final va mantenir una petita discussió amb el tècnic local, Gonzalo García, perquè aquest va sol·licitar un temps mort faltant només un segon per al final i amb el partit ja decidit.

D’altra banda, l’equip tindrà ara tres dies de festa i no tornarà a entrenar-se fins al pròxim 26. Nondas Papantoniou ja no va tornar a Lleida i va viatjar al seu país des de Bilbao per passar-hi el Nadal.

tracking