SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Retiren una multa al Lleida per impagat d’arbitratge

En cadets davant del Mollet, al recórrer

La família de Resa ha col·locat vora el seu fill una bufanda del club.

La família de Resa ha col·locat vora el seu fill una bufanda del club.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Federació Catalana de Futbol ha procedit a l’anul·lació de la multa d’uns 50 euros que li havia imposat al Lleida Esportiu per no pagar l’arbitratge (uns 63 euros) en el partit de categoria Preferent cadet davant del Mollet. El club lleidatà va presentar recurs al·legant que el partit es va avançar al 4 de desembre i que va esperar que es disputés la resta de la jornada per abonar els emoluments al col·legiat.

D’altra banda, el mitjapunta juvenil del Lleida Esportiu Adrià Gené ha estat convocat amb la selecció catalana sub-18, per a la concentració que fa el combinat des d’ahir i fins avui, prèvia al campionat de seleccions autonòmiques, amb sessions d’entrenament al Municipal Els Canyars de Castelldefels i el Municipal de Torre-roja de Viladecans.

El jove futbolista viu la seua primera experiència amb la selecció, després d’haver marcat sis gols a la Lliga Nacional en setze jornades.

D’altra banda, un altre juvenil del club, Marc Resa, continua millorant a poc a poc dins de la gravetat, després del cop al cap que va patir el dissabte 10 durant un partit pel qual va ser operat d’urgència.

tracking