SEGRE

AUTOMOBILISME

Isidre Esteve: “Vull acabar el Dakar”

Isidre Esteve torna al gener a la prova gràcies al ‘coixí intel·ligent’ || “Fa vuit anys pensava que no tornaria a viure’l mai més”, assegura

Isidre Esteve mostra l’interior del ‘coixí intel·ligent’ que li permetrà tornar a córrer la prova.

Isidre Esteve mostra l’interior del ‘coixí intel·ligent’ que li permetrà tornar a córrer la prova.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Isidre Esteve va presentar ahir a Madrid el seu projecte per tornar aquest proper mes de gener al Dakar, competició que no disputava des del 2009, a la qual torna gràcies al desenvolupament de l’innovador coixí intel·ligent. El pilot d’Oliana, que va tenir un greu accident el 2007 que el va deixar en cadira de rodes, va aconseguir finalitzar l’edició del 2009 del Dakar, però va acabar amb dos úlceres per pressió que el van tenir aturat durant un any i mig, una cosa que provarà d’evitar en aquesta ocasió amb l’ús d’aquest coixí. “Fa vuit anys pensava que no tornaria a viure aquest moment mai més. Tornar al Dakar és impressionant. És la carrera que m’ho ha donat tot”, va declarar Esteve, que recorda que la primera vegada que el va disputar l’any 1998 no sabia on es posava i que no tenia “ni idea de navegació”, encara que va aconseguir finalitzar-lo.

Esteve va fer referència al molt que ha anat canviant el Dakar en els últims anys i es va adonar que aquesta edició serà “molt complicada”, ja que la “navegació hi tindrà molta importància” per les limitacions que han imposat al GPS. Sobre el seu objectiu, va assegurar: “Volem acabar el Dakar, però sabem que això és realment complicat. Per això, per ser competitiu, has de ser regular. És una carrera de regularitat i no de velocitat. Haurem de trobar el ritme que ens permeti acabar la carrera i lluitar per la nostra categoria.”

tracking