SEGRE

FUTBOL AMISTÓS

Catalunya omple Montilivi

La Selecció s’enfronta avui a Tunísia (18.45) a Girona amb les entrades esgotades des de fa dies || Xavi torna a un equip amb només dos jugadors del Barça

Xavi Aguado, Gerard López i Sergio González, el cos tècnic de la Selecció de Catalunya.

Xavi Aguado, Gerard López i Sergio González, el cos tècnic de la Selecció de Catalunya.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’estadi de Montilivi, a Girona, s’omplirà avui a vessar amb la presència de 10.000 aficionats que no volen perdre’s la gran festa del futbol català. La Selecció de Catalunya torna avui amb un partit davant de Tunísia (18.45/TV3) per al qual les entrades es van esgotar fa diversos dies.

Amb l’arribada de l’aturada nadalenca, la Selecció catalana torna a reivindicar-se, en aquesta ocasió davant d’un rival que està preparant la seua participació en la Copa d’Àfrica, que es disputa el proper mes de gener. Tunísia també s’enfrontarà divendres amb la Selecció d’Euskadi.

És el club que més jugadors aporta, amb 5 futbolistes, després de la baixa d’última hora de David López

L’equip, que continua entrenat pel cos tècnic integrat per Gerard López, Sergio González i Xavi Aguado, va tenir ahir dos baixes d’última hora. Javi Márquez, del Granada, no podrà assistir a causa de la mort de la seua àvia materna, mentre que David López, de l’Espanyol, és baixa a causa d’unes molèsties físiques.

Malgrat aquestes absències d’última hora, l’Espanyol continua sent l’equip més representat amb cinc futbolistes, mentre que el Barcelona en té només dos. Els blanc-i-blaus són Víctor Álvarez, Aarón Martín, Marc Roca, Álvaro Vázquez i Gerard Moreno. Del Barcelona han estat citats Sergi Roberto i Jordi Masip.

Aquest partit servirà també per veure de nou en acció Xavi Hernández, que continua jugant a Qatar i que no ha volgut perdre’s aquesta cita, de la qual és un habitual. També torna l’exespanyolista Sergio García.

També tenen representació a la Selecció els tres equips catalans que juguen a Segona A. El Girona, club amfitrió, aporta Pere Pons; el Nàstic Gerard Valentín, i el Reus, Edgar Badia. També de Segona és Marc Crosas, que milita al Tenerife i que feia vuit anys que no jugava amb Catalunya.

Catalunya i Tunísia ja es van enfrontar fa cinc anys, el 2011, en un partit que va finalitzar 0-0. El primer matx d’una selecció de Catalunya data del 1904, diversos anys abans que jugués el seu primer partit una selecció d’Espanya.

tracking