SEGRE

MOTOCICLISME TRIAL

‘Stage’ de trial amb Bou i Arnau Farré a La Clua

Per a una selecció de dinou pilots, amb cinc entrenaments del 2 al 4 de gener

Arnau Farré serà un dels tres monitors de l’‘stage’ de preparació per a pilots de la Federació.

Arnau Farré serà un dels tres monitors de l’‘stage’ de preparació per a pilots de la Federació.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Off Road Park La Clua acollirà del 2 al 4 de gener la novena edició de l’Stage Primavera de trial, organitzat per la Federació Motociclista Espanyola (RFME) i on els 19 pilots seleccionats començaran a preparar la temporada. L’stage comptarà amb monitors de la categoria de Toni Bou, campió mundial en vint ocasions –deu en outdoor i deu en indoor–, a més del pilot lleidatà Arnau Farré, que amb 18 anys debutarà en el Mundial absolut el 2017, i un altre dels millors especialistes de Catalunya, el barceloní Pol Tarrés, nebot de Jordi Tarrés.

Entre els dinou convocats per l’RFME hi ha el lleidatà Sergio Ribau, pilot del Pont de Suert i que formarà part del grup de categoria júnior amb quatre especialistes més. D’altra banda, l’stage de La Clua comptarà amb set pilots de categoria TR2 i set de categoria femenina. Durant els tres dies de stage, els convocats, que hauran d’aportar un ajudant o motxiller, completaran cinc entrenaments i compartiran experiències al costat dels tres monitors.

Entre els pilots seleccionats per la Federació, hi ha Sergio Ribau, del Pont de Suert

El circuit Off Road Park La Clua, a Bassella, s’ha convertit en un excel·lent banc de proves de l’RFME perquè els seus equips de les disciplines off road d’enduro, motocròs i trial puguin preparar el calendari, tant a nivell estatal com internacional. Al setembre va acollir un stage amb l’equip absolut i júnior d’enduro amb vista al campionat del món que es va disputar a Pamplona, i al novembre els responsables de l’RFME van repetir experiència amb els equips de promoció de les tres disciplines off road. El complex Off Road Park La Clua compta amb quinze zones de trial naturals, que s’amplien a divuit quan el pantà de Rialb no està en el màxim nivell i que ja van acollir fa un any una prova del Campionat d’Espanya de l’especialitat.

El Mundial absolut comptarà amb vuit proves, una a CatalunyaEl Campionat del Món FIM de trial, en el qual s’estrenarà Arnau Farré la pròxima temporada, comptarà el 2017 amb vuit proves, que arrancaran el dia 14 de maig a la localitat gironina de Camprodon. Posteriorment, el Mundial es desplaçarà al Twin Ring Motegi per al GP del Japó, que es disputarà els dies 27 i 28 de maig. Al juny comptarà amb dos proves, la primera el dia 18 a Sant Julià (Andorra) i la segona el 25 a Lourdes (França). De cara al mes de juliol hi ha programats els GP de la Gran Bretanya, el dia 9 a Tong, i el GP dels Estats Units, els dies 29 i 30 a Kingman. Les dos últimes cites del Mundial seran el 10 de setembre a Sokolov (República Txeca) i el 17 de setembre a Pietramurata (Itàlia). El Trial de les Nacions es disputarà els dies 23 i 24 a Baiona.

tracking