SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ A

Melgarejo denuncia el Lleida per acomiadar-lo

Exigeix la totalitat del contracte i el club acorda amb AFE pagar als exjugadors

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Horacio Hernán Melgarejo, que a començaments de desembre va ser destituït com a segon entrenador del Lleida Esportiu, ha decidit presentar una denúncia contra el club davant del jutjat social de Lleida, al no arribar a un acord per a la rescissió del contracte. Així ho va confirmar ahir l’advocat de l’extècnic blau, Francisco Serrano, que va destacar que l’única possibilitat d’evitar el judici és que “el Lleida faci una oferta digna. Si no arribem a un acord, serà el jutge el que haurà de pronunciar-se”.

Serrano va explicar que “el club no es va presentar a l’acte de conciliació i l’oferta de rescissió que li ha fet és per la quantitat que ja li deu. Reclamem la totalitat del contracte”, va afegir. El club, segons va explicar l’advocat, “li ofereix 4.500 euros i ni li ha donat la carta d’acomiadament ni se li ha explicat els motius”. L’advocat també va definir el contracte del seu client de “peculiar”, ja que “té una clàusula, que considerem abusiva, per la qual si era el meu client el que deixava el club havia d’indemnitzar el Lleida amb 150.000 euros, quan el seu contracte és de 15.000”.

Serrano també va explicar que “només va cobrar els dos primers mesos, el juliol i l’agost, per la qual cosa li deuen les mensualitats dels mesos de setembre, octubre i novembre, a més d’una prima que té per punts aconseguits. Els 4.500 euros que li ofereixen és el que ja li deuen. Reclamem la totalitat del contracte i anirem a totes tret que arribem a un acord per evitar el judici”.

D’altra banda, el Lleida ha arribat a un acord amb AFE per saldar el deute reclamat per diversos exjugadors de la passada temporada. Pagar és condició indispensable per poder fitxar. Els jugadors retiraran les denúncies quan cobrin, encara que hi ha casos en els quals no coincideix la quantitat reclamada amb la que els reconeix el club.

“Hem de ser més contundents i tenir més agressivitat i solidesa a les àrees, tant en defensa com en atac”, ja que “som conscients que hem de fer més punts dels que hem sumat a la primera volta de la competició”.

Així mateix, va afegir que “hem d’arrancar aquest mes de gener amb les piles carregades d’energia i, sobretot, amb ganes i mentalitat guanyadora”.

Per la seua banda, l’exfutbolista blau Pau Bosch va ser presentat ahir com a nou jugador de l’Alcoià i va explicar que en la decisió va ser clau la presència de Seligrat.

Casares: “Hem de ser més contundents per millorar” Javi Casares, un dels capitans del Lleida, va assenyalar ahir que després de la tornada al treball després del descans nadalenc l’objectiu no és cap altre que millorar en la segona volta per assegurar la permanència.

tracking