SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida prescindeix de Turu

Negocia la rescissió de contracte del defensa argentí, un dels que va assenyalar Jordi Esteve per baix rendiment || També deixa el club el davanter Saballs

Siviero conversa amb Òscar Rubio després del partidet d’ahir entre el Lleida i el filial.

Siviero conversa amb Òscar Rubio després del partidet d’ahir entre el Lleida i el filial.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Lleida obrirà l’any rebent al Camp d’Esports el Badalona, en un encontre que es jugarà el dissabte dia 7 a les 18.00 hores. El Badalona, que va guanyar 1-0 en la primera volta, ocupa la tercera posició.

?

lleida

L’endemà que el director esportiu del Lleida, Jordi Esteve, advertís que “jugadors importants” de la plantilla tenien complicada la continuïtat al club a causa del seu “baix rendiment”, assenyalant directament sis futbolistes (vegeu SEGRE d’ahir), un d’ells, el defensa argentí Franco Valentín Turu Flores, ja sap que no continuarà. El club va anunciar ahir que no comptarà amb el futbolista argentí i que està “treballant en la rescissió” del seu contracte, “que es concretarà en els propers dies”.

També va anunciar que ja ha arribat a un acord per rescindir el contracte amb el davanter Adrián Saballs, futbolista a cavall del filial i el primer equip i que únicament havia disputat 8 minuts, en dos partits, a Segona B.

En canvi, Turu Flores ha jugat 865 minuts en 11 partits, 8 dels quals complets. Problemes amb la seua documentació van retardar el debut i després ha patit dos expulsions. Turu era un dels que Esteve va assenyalar per baix rendiment, amb Guillem Martí, Fran Moreno, Cristian Alfonso, Cristian Gómez i Carlos Indiano.

D’altra banda, el primer equip va vèncer ahir per 2-0 el filial, en un partit d’entrenament a l’Annex. Casares i Doncel van marcar els gols.

El gener serà un mes clau, amb tres partits davant de rivals directes El Lleida, que finalitzarà l’any 2016 fora dels llocs de descens gràcies a la victòria sobre l’Eldenc (2-0) en l’últim partit de l’any, afrontarà un mes de gener que serà clau per al seu futur en la competició, ja que s’enfronta a tres rivals directes en la lluita per la permanència a la Segona divisió B.

tracking