SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Piqué escurça les vacances

El central, que tenia permís fins dilluns, com Messi, Suárez i Neymar, es va incorporar ahir a l’equip || Cillessen torna lesionat i serà baixa a la Copa

L’equip del planter del Barcelona que dijous passat va guanyar LaLiga Promises.

L’equip del planter del Barcelona que dijous passat va guanyar LaLiga Promises.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La primera plantilla del Barcelona va tornar ahir als entrenaments després de les vacances nadalenques, amb la inesperada presència del central Gerard Piqué, al qual no s’esperava fins dilluns i que ha escurçat les vacances per afegir-se a l’entrenament de l’equip. Els que no van ser en aquesta primera sessió van ser Messi, Luis Suárez i Neymar que, amb permís del club, s’incorporaran el dilluns 2 de gener. El trident té més vacances que els seus companys ja que ha viatjat als seus respectius països per passar les festes amb les seues famílies. Piqué també tenia més dies ja que es va desplaçar a Colòmbia. L’equip va començar a preparar la seua propera cita, el partit d’anada dels vuitens de final de la Copa del Rei, que es disputarà al camp de l’Athletic Club el dia 5.

El tècnic blaugrana, Luis Enrique, també va poder comptar en aquesta primera sessió amb Jérémy Mathieu, que entra a la recta final per rebre l’alta, després de recaure d’una lesió al soli de la cama dreta que es va produir a la Supercopa de Catalunya contra l’Espanyol. Un altre absent ahir va ser el porter holandès Jasper Cillessen, que va arribar lesionat, amb un problema al soli de la cama esquerra, per la qual cosa es perdrà com a mínim el partit a Bilbao, ja que es preveu una baixa de dos setmanes, segons explicava el comunicat fet públic pel mateix club.

La baixa del porter holandès al partit de Copa pot suposar una oportunitat per al tercer porter de l’equip, Jordi Masip. Habitualment, la Copa la disputa el porter suplent, tret que Luis Enrique decideixi que també sigui l’alemany Ter Stegen el que s’enfronti als bascos. L’equip blaugrana tornarà al camp d’entrenament avui a les 11.00 hores, que es preveu que serà l’última sessió de l’any.

tracking