SEGRE

Futbol

Marc Resa: “Mil gràcies a tots”

El juvenil del Lleida Marc Resa rep l’alta hospitalària i continuarà la recuperació al seu domicili || La família agraeix el suport que ha rebut

Marc Resa, aquest dimarts, a la porta de l'Arnau de Vilanova.

El juvenil del Lleida Marc Resa deixa l'hospitalLleida Esportiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“Mil gràcies a tots!”. Així s’expressava Meritxell, la mare del juvenil del Lleida Marc Resa Enrich, que ahir va rebre l’alta hospitalària i que ara continuarà la recuperació al seu domicili. Resa va ser operat d’urgència el 10 de desembre passat després de rebre fortuïtament un fort cop al cap durant la disputa d’un partit.

Des del 10 de desembre han estat 24 dies els que Marc ha passat ingressat a l’Arnau de Vilanova. El jove jugador de Tremp, que va estar unes dos setmanes en coma, va continuar a l’UCI fins dijous passat i ahir va rebre l’alta hospitalària, ha perdut 10 quilos durant aquest procés de recuperació.

“Hem passat del dolor més punyent a la felicitat absoluta”, afegia la mare del futbolista, que va voler agrair, en nom de tota la família, les nombroses mostres de suport rebudes des del primer moment i que van continuar ahir celebrant a les diverses xarxes socials la sortida de l’hospital del jove futbolista.

El club va emetre un comunicat en el qual destacava que “al llarg de les últimes setmanes, el club de la Terra Ferma ha recollit totes les mostres de suport que ha rebut el centrecampista durant la convalescència, a través de les xarxes socials i de l’adreça electrònica coordinacio@lleidaesportiu.cat, que espera poder entregar-li en els propers dies. Alhora, la família vol expressar el seu agraïment a tots els que han manifestat la seua força amb múltiples missatges durant la recuperació de Marc”.

En aquest sentit, Meritxell Enrich va destacar que “l’escalf i la força de la gent han fet que Marc guanyi el partit de la seua vida. Ha estat un treball d’equip, dels metges, les infermeres, el club, les xarxes socials, els amics, la família i molts desconeguts que també ens han mostrat el seu suport”.

La mare del jugador va admetre que “ho hem passat molt malament, però ara la felicitat és completa. El més important és que es recuperi sense pressa”, va afegir.

En aquestes setmanes, tant els seus companys del Juvenil com els jugadors de la primera plantilla del Lleida i de tots els equips de la base han mostrat pancartes i samarretes amb missatges d’ànim cap al jugador de Tremp.

El club ha pagat els jugadors que van denunciar davant de l’AFE El club dóna per liquidat el deute que li van reclamar deu exjugadors de la temporada passada, que van denunciar davant de l’AFE, per la qual cosa, complert aquest tràmit, ja no ha de tenir problemes per fitxar al mercat d’hivern, que s’ha obert aquesta setmana. La normativa impedeix fitxar un club que mantingui deutes amb jugadors. Futbolistes consultats van reconèixer que ja han cobrat la quantitat que havien reclamat, motiu pel qual ja han retirat la denúncia o estaven en els tràmits de fer-ho.

tracking