James es reivindica

El colombià va marcar dos gols en el triomf sobre el Sevilla, que deixa el Madrid a un pas de quarts || No van acusar les baixes de Cristiano, Ramos o Bale

Modric abraça James davant del seu company Varane.

El Reial Madrid va golejar ahir el Sevilla sense concessions (3-0) en el partit d’anada dels vuitens de final de la Copa del Rei, gràcies a un doblet de James i un altre gol de Varane, en un duel que permet als de Zidane posar un peu en els quarts, començar de la millor manera l’any 2017 i estirar el seu rècord a 38 partits sense conèixer la derrota.

L’equip madrileny no va trobar a faltar Cristiano Ronaldo ni els altres dos membres de la BBC (Bale i Benzema). Tampoc Sergio Ramos, ni tan sols l’emergent Lucas Vázquez. El Reial Madrid es va sobreposar a qualsevol absència amb un futbol acurat que, a més a més, va servir perquè Zinedine Zidane celebrés amb magnificència el seu primer aniversari com a tècnic blanc.

La versió menys rutilant del Madrid, acostumada a posar-se la granota de treball, va oferir un recital davant del Sevilla, sobretot a la primera part. James, als deu minuts, va obrir el marcador. El colombià va aprofitar una pèrdua de N’Zonzi i va batre Sergio Rico per fer l’1-0. Varane va anotar el 2-0 a la vora de la mitja hora i James, de penal, va posar el tercer en el 44 per marxar amb un doblet. La segona part va sobrar, encara que el Sevilla va buscar un gol que el mantingués viu.

La tornada, la setmana que veL’eliminatòria de vuitens de final de la Copa del Rei es dilucidarà durant la setmana que ve, encara que equips com el Celta i l’Eibar ja tenen més d’un peu a quarts, amb les golejades obtingudes en el partit d’anada. Els partits de tornada començaran el dimarts dia 10, amb l’Atlètic-Las Palmas. El Barça jugarà a casa el dimecres dia 11.