SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

El comitè arbitral medita denunciar Gerard Piqué

Per unes declaracions en contra del col·legiat que va perjudicar el Barça a Bilbao

Gerard Piqué, en l’entrenament al costat de Messi i Neymar.

Gerard Piqué, en l’entrenament al costat de Messi i Neymar.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El partit de San Mamés de la Copa del Rei de dijous passat entre Athletic i Barça podria tenir greus conseqüències per a Gerard Piqué, ja que el Comitè d’Àrbitres estudiarà les seues paraules en zona mixta sobre el pèssim arbitratge de Fernández Borbalán. Segons la Cadena Cope, el Comitè Tècnic d’Àrbitres té previst analitzar dilluns les paraules de Piqué per decidir si són denunciables.

“El penal a Neymar ha sigut claríssim i el que m’ha fet Gorka (Iraizoz) a mi, també. Però ja sabem com funciona això. Ja vam veure el que va passar ahir –per dimecres passat– en el Sevilla-Madrid... en la línia dels últims temps. Nosaltres volem jugar a futbol i no a la ruleta, que és el que provoquen aquests arbitratges”, va dir el central blaugrana.

En cas de confirmar-se la sanció al central blaugrana, un jugador que no va cometre cap infracció durant el partit s’emportaria un sever càstig, mentre que agressions com la d’Aduriz a Umtiti quedarien sense ser ni tan sols enjudiciats.

En l’esmentat partit, Fernández Borbalán, que va expulsar justament dos jugadors de

l’Athletic

, només va mostrar la cartolina groga a Aduriz i, a més, va passar per alt dos clars penals a favor de l’equip blaugrana.

Així mateix, Piqué es va mostrar molt molest contra TVE, per dos preguntes realitzades a l’espai Estudio Estadio, una sobre si Borbalán havia perjudicat més Barça o Athletic.

tracking