SEGRE

HOQUEI OK LLIGA

L’ICG Software tanca avui a Reus la primera volta

Albert Folguera.

Albert Folguera.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ICG Software tanca avui la primera volta de l’OK Lliga a la pista del Reus (20.05 h), en un partit que els lleidatans afronten amb la baixa de Lluís Rodero. Es tracta d’una jornada unificada en què tots els partits es jugaran a la mateixa hora, encara que les places per a la Copa del Rei ja estan adjudicades, per la qual cosa només està en joc alguna plaça de cap de sèrie. El Llista, novè, podria acabar vuitè, si supera el Caldes, però això no li donaria plaça per a la Copa, que juguen els set primers i l’amfitrió, l’Alcobendas, que ocupa la zona de descens. Si el Llista acaba vuitè, només la renúncia d’algun equip, una cosa que no pot descartar-se, permetria al vuitè obtenir la classificació per a aquest torneig.

Albert Folguera explicava ahir que l’equip afronta el partit sense pressió. “Per descomptat que no renunciem a res, però és un rival molt superior a nosaltres i que juga a casa, en una pista tradicionalment molt difícil.” Va admetre que, després dels bons resultats de les últimes jornades, “estem més tranquils, ens sentim com alliberats”, ja que, amb 15 punts, “tenim la meitat de la feina feta”.

El Llista afronta el partit amb la baixa de Rodero i Darío Giménez i Andreu Tomàs amb molèsties

Folguera no podrà comptar avui amb Lluís Rodero, que és baixa per lesió, mentre que estan tocats Darío Giménez i Andreu Tomàs, tots dos amb problemes musculars. El Llista va sumar en les sis últimes jornades de l’any 11 dels 18 punts en joc, la qual cosa li va permetre situar-se a la novena plaça, encara que amb només tres punts per sobre de les posicions de descens. Ara els espera el denominat Tourmalet (Reus, Vic, Barcelona, Liceo i Vendrell) i rebrà a casa gairebé tots els rivals directes.

tracking