SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Neymar és més valuós que Messi, segons un estudi

Suárez, Messi i Neymar estan entre els cinc més valuosos.

Suárez, Messi i Neymar estan entre els cinc més valuosos.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mentre el FC Barcelona està pendent de la renovació de Messi, un estudi elaborat per un observatori anglès ha determinat que el jugador més valuós del futbol europeu és Neymar. Segons l’estudi del CIES Football Observatory, el valor de Neymar és de 216 milions de lliures esterlines, mentre que Leo Messi ocupa el segon lloc del rànquing, amb 149 milions.

Analitza el valor de venda dels jugadors, la seua actuació al terreny de joc valorat per les estadístiques, així com l’edat i la durada del contracte. El tercer lloc és per al francès Pol Pogba, del Manchester United, amb 136,4 milions, mentre que el quart és per al també francès Antoine Griezmann, de l’At. Madrid, amb 132 milions.

Un altre blaugrana, l’uruguaià Luis Suárez, és el cinquè del rànquing, amb un valor de 127 milions, mentre que Cristiano Ronaldo és el setè, amb 111 milions, ja que fins i tot té al davant l’anglès Harry Kane, del Tottenham, valorat en 122 milions.

D’altra banda, la destitució de Pere Gratacós continua provocant reaccions al Barça. La Junta Directiva es va reunir ahir i va decidir destituir el director de Comunicació del club, Albert Roura. Segons va anunciar el club, la nova estructura de comunicació i premsa estarà dividida en dos àmbits, Esports Professionals i Corporatius. El nou cap de Mitjans d’Esports Professionals és José Manuel Lázaro, i el responsable de l’altra àrea és Toni Ruiz.

Gratacós va ser cessat quan va opinar sobre la renovació de Leo Messi, expressant “una opinió personal que no coincideix amb la de l’entitat”, segons el club.

Des de les eleccions de l’any 2010 ja hi han passat cinc directors de comunicació: Pere Jansà, Ketty Calatayud, Xavi Martín, Albert Montagut i Albert Roura.

tracking