SEGRE

TENIS OBERT D?AUSTRÀLIA

Nadal dissipa els dubtes amb una convincent victòria en l’estrena

També van passar Ferrer, Bautista i Carreño

El balear celebra la victòria sobre l’alemany Florian Mayer en el seu debut a Melbourne.

El balear celebra la victòria sobre l’alemany Florian Mayer en el seu debut a Melbourne.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Rafa Nadal, Roberto Bautista, David Ferrer i Pablo Carreño van passar a la segona ronda de l’Obert d’Austràlia, en una jornada en què van quedar eliminats Feliciano López, Fernando Verdasco, Sara Sorribes i Lara Arruabarrena.

El balear va aixecar els braços al cel després de firmar un convincent debut davant l’alemany Florian Mayer, 49 del món, per 6-3, 6-4 i 6-4, allunyant els mals records de la seua derrota l’any passat davant del seu compatriota Fernando Verdasco en primera ronda. El primer partit amb Carlos Moyá en la direcció tècnica juntament amb el seu oncle, Toni Nadal, va resultar positiu i el manacorí va firmar una victòria amb 39 cops guanyadors, 27 dels quals amb la dreta, sis sacades directes, amb una velocitat màxima de 196 km/hora, i 11 pujades a la xarxa encertades.

Verdasco, que va cedir davant Djokovic, Feliciano López, Lara Arruabarrena i Sara Sorribes van dir adéu

Roberto Bautista, 13 favorit, també es va mostrar contundent en la seua victòria contra l’argentí Guido Pella per 6-3, 6-1 i 6-1, així com David Ferrer, 21 cap de sèrie, que es va imposar a l’australià Jasika Omar per 6-3, 6-0 i 6-2. Finalment, Pablo Carreño va superar el canadenc Peter Polansky per 6-0, 3-6, 3-6, 6-2, 3-0 i abandó del rival, el seu primer triomf en aquest torneig en quatre participacions.

Menys sort van tenir Feliciano López, que va acabar cedint davant l’italià Fabio Fognini per 7-5, 6-3 i 7-5, i Fernando Verdasco, que no va poder fer res davant la gran actuació del serbi Novak Djokovic, que va acabar guanyant per 6-1, 7-6 (4) i 6-2. Les derrotes de Larra Arruabarrena, davant la kazakh Iulia Putintseva per 7-6 (7) i 7-6 (10), i de Sara Sorribes, contra la txeca Karolina Pliskova, per 6-2 i 6-0, van deixar el quadre femení amb només dos espanyoles, Muguruza i Carla Suárez.

tracking