SEGRE

TENIS OPEN D?AUSTRÀLIA

Muguruza es classifica per a la tercera ronda i Carla Suárez, eliminada

Va superar Samantha Crawford per 7-5 i 6-4

Garbiñe Muguruza, durant el seu partit d’ahir a Austràlia.

Garbiñe Muguruza, durant el seu partit d’ahir a Austràlia.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Garbiñe Muguruza va superar la nord-americana Samantha Crawford i és l’única de les quatre espanyoles que van començar el torneig que lluitarà en la tercera ronda de l’Obert d’Austràlia, perquè Carla Suárez va caure davant de la romanesa Sorana Cirstea.

Muguruza es va imposar a Crawford, 162 del món, i campiona júnior de l’Obert dels EUA el 2012, per 7-5 i 6-4 en una hora i 35 minuts. Suárez, per la seua part, es va quedar en el camí al cedir davant de Cirstea per 7-6 (1) i 6-3 en un minut menys. “He hagut d’estar molt concentrada perquè pega molt fort cada cop”, va assenyalar Muguruza, que va saltar a la pista amb la cuixa dreta ja embenada en senyal de precaució. La hispanoveneçolana no volia córrer més riscos, com en el partit anterior contra la neozelandesa Marina Erakovic i centrar-se així en el partit contra Crawford, el primer entre totes dos. Abans, Carla Suárez es va acomiadar amb una certa amargor, perquè encara que havia vençut en el partit anterior l’eslovaca Jana Cepelova, traient més fluix i protegint la seua espatlla malparada, no va poder fer el mateix contra Cirstea, que ja havia derrotat l’espanyola en tres ocasions en pista dura.

L’escocès Andy Murray també va avançar fins a la següent ronda, juntament amb el suís Roger Federer

El tenista escocès Andy Murray es va classificar sense problemes per a la tercera ronda, al desfer-se del rus Andrei Rublev en tres sets (6-3, 6-0, 6-2) i que el suís Roger Federer també va passar per citar-se amb el txec Tomas Berdych.

El de Dunblane havia deixat algun dubte en el seu debut en el gran australià davant l’ucraïnès Ilià Martxenko, però en el seu segon partit es va mostrar demolidor i sòlid. Federer va guanyar amb treballs el nord-americà Noah Rubin en tres sets per 7-5, 6-3, 7-6 (3).

Garbiñe Muguruza, durant el seu partit d’ahir a Austràlia.

Garbiñe Muguruza, durant el seu partit d’ahir a Austràlia.

tracking