SEGRE

ATLETISME

La Cursa de la Dona espera més de mil participants

Uneix solidaritat i esport perquè col·labora en la lluita contra el càncer de mama

Organitzadors al costat de la tinent d’alcalde Montse Parra, ahir, durant la presentació.

Organitzadors al costat de la tinent d’alcalde Montse Parra, ahir, durant la presentació.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Cursa de la Dona Nayox, que organitza Gogogo Runners amb el suport de la Paeria, arribarà a la cinquena edició el pròxim 12 de març amb una participació prevista d’entre 1.000 i 1.200 participants, de la mateixa manera que en les passades edicions.

La prova, que uneix solidaritat i esport, continua amb la seua col·laboració en la lluita contra el càncer de mama, ja que destina la recaptació de les inscripcions a la beca Marta Santamaria.

En aquesta edició, es continuarà amb el recorregut tradicional de 5,6 km, totalment urbà i sobre superfície d’asfalt i terra. La sortida, fixada a les 11.00 hores, i l’arribada estaran situades a la canalització, davant de la Paeria. L’itinerari de la prova serà la canalització del riu Segre, la passarel·la del Liceu Escolar, l’avinguda de Madrid, l’avinguda del Segre, Príncep de Viana, Comtes d’Urgell, Corregidor Escofet, l’avinguda de Tortosa, el pont de Pardinyes i la canalització del riu Segre.

Les inscripcions, al preu d’11 euros, s’obriran l’1 de febrer fins al 8 de març a les 17.00 hores (o fins que s’arribi a les 1.200 inscripcions) i es podran fer on-line al web www.cursadeladonalleida.com.

L’entitat organitzadora ofereix també la possibilitat de realitzar uns entrenaments previs a fi de facilitar que hi participi la dona que normalment no fa esport. En aquest sentit, aquest any els entrenaments seran guiats per dos o tres persones de Gogogo Runners i NexusGym, depenent dels grups i tipus d’entrenaments.

Per participar en aquesta preparació de la carrera, cal inscriure’s al web www.cursadeladonalleida.com o presencialment a la botiga Barcelona Led (carrer Esperanza González, 5). El cost de la inscripció són 5 euros i els dies i horaris d’entrenament, els dilluns i dimecres, a les 20.30 hores.

El primer dia d’entrenament tindrà lloc el pròxim 30 de gener i l’últim serà el dia 8 de març. En total, seran sis setmanes amb una durada de cada sessió d’entre 40 i 60 minuts, en funció del nivell dels participants, que podran només caminar, caminar i córrer (trotar) o bé córrer suaument.

El lloc de trobada serà la plaça Blas Infante.

tracking